IT & C

14 mobile noi de la Samsung in 2004

Samsung Electronics anunta ca si-a consolidat pozitia pe piata locala de telefoane mobile , reusind dublarea cotei de piata in decursul anului 2004. Alaturi de distribuitorul sau oficial, HAT Group Co., Samsung a lansat anul trecut nu mai putin de 14 noi modele de telefoane mobile. Anul trecut, Samsung si HAT au adus si in Romania telefoane de top pe piata internationala , cu functionalitati si caracteristici noi, precum SGH-X120 - primul terminal cu ecran cu tehnologie OLED cu 65.536 de culori, SGH-D410 - primul telefon Samsung cu sistem de deschidere Slide-up, SGH-P510 - cu sistemul de deschidere automata Push-to-Open, SGH-D100 - un model cu functii business si nu mai putin de 1.000 de inregistrari in agenda.
Pentru 2005, Samsung si HAT intentioneaza sa largeasca semnificativ portofoliul telefoanelor mobile Samsung, o data cu lansarile unor noi produse de top. Cea mai importanta surpriza este noul model SGH- D500 , prezentat cu ocazia aniversarii a doi ani de activitate in Romania, care va fi disponibil pe piata incepind cu luna februarie. Se preconizeaza ca, pina la mijlocului anului, pe piata romaneasca sa fie disponibile alte opt modele de telefoane mobile purtind marca Samsung.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele