Auto-Tehno

#evoMAG.ro #bicicleta # oferte evomag.ro

(P) Hai la plimbare! Bicicleta ti-o ofera evoMAG!

Iti place sa imortalizezi momentele unice, sa faci sport si sa te bucuri de razele soarelui in aer liber ? Acum le poti imbina pe amandoua achizitionand unul dintre aparatele foto Canon de la evoMAG din promotia lunii, pentru ca fiecare aparat compact iti aduce zilnic sansa de a castiga o super bicicleta Pegas!

Sezonul ofertelor nu s-a inchis, iar pana la sfarsitul lunii septembrie evoMAG te intampina cu cea mai hot promotie a toamnei. Cea mai buna tehnologie Canon cu cel mai bun stabilizator de imagine iti pun acum la dispozitie fotografii exceptionale cu modul Inteligent automat. (Smart Auto).

Te poti bucura de cele mai clare imagini prin modul Reducere estompare ce-ti asigura claritatea si iluminarea potrivita ce vin la pachet cu un design usor de utilizat, doar achizitionand aparatul foto Canon Digital PowerShot A800.

La pretul de doar 239 lei, vei beneficia nu doar de aparatul in sine, ci si de accesoriile acestuia: kitul pentru incarcator, acumulatorii, husa si cardul de memorie de 4GB.



In plus, trimitand un mail la adresa canon@marathonservices.ro  in termen de 5 zile lucratoare de la achizitia aparatului foto, participi automat la tragerea zilnica la sorti  pentru o superba bicicleta Pegas.

Standardele ridicate de la Canon te surprind prin filtrele creative ce produc rezultate impresionante pentru stimularea imaginatiei. Tehnologia pentru detectarea fetei intr-un singur cadru asigura focalizarea si luminozitatea optima a subiectilor, efectul de ochi rosii fiind eliminat imediat dupa fotografiere sau in timpul redarii acestia.

La numai 399 lei si disponibil in mai multe culori, aparatul foto Canon PowerShot A3200 IS este alegerea optima pentru a focaliza cele mai importante momente din viata ta.


In promotia evoMAG, pana si cei mai pretentiosi clienti vor gasi preturi bune la cele mai sofisticate aparate foto. Unul dintre acestea este modelul Canon Digital IXUS 240 Hs ce vine disponibil in patru culori, cu 16 MegaPixeli si filmare HD, inclusiv livrarea gratuita, pentru doar 1.380 lei.



Despre evoMAG.ro

evoMAG.ro este un site de comert electronic care functioneaza de peste 7 ani pe piata de profil din Romania si care are in prezent, peste 50.000 de produse active din domeniul IT&C.

In momentul de fata, site-ul este vizitat zilnic de peste 18.000 de persoane, iar baza de date cuprinde peste 150.000 de conturi active.

Secretul succesului este reprezentat de cei care lucreaza la acest site si care reprezinta motorul companiei, dar si clientii, care au devenit fideli site-ului datorita calitatii superioare a serviciilor si a promptitudinii in rezolvarea oricaror probleme sau urgente.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea