Poze auditori

Iata cele mai relevante poze despre auditori de pe acasa.ro

Cele mai citite despre auditori

S-a lansat primul curs de pregatire pentru Admiterea in Barou

Zilele acestea, Uniunea Nationala a Barourilor din Romania a publicat detaliile privind organizarea sesiunii de admitere in profesia de avocat pentru anul 2012. Examenul se va desfasura in perioada 08-19 octombrie si are 4 probe desfasurate pe parcursul a 4 zile. In pregatirea acestui examen Euro Best Team organizeaza, in premiera in Romania, un curs de pregatire pentru candidatii la acest examen.

Se fac angajari la clinicile medicale private din Romania

O serie de clinici medicale private din Romania sunt interesate sa angajeze personal non-medical, scrie realitatea.net.

Podul Carol din Praga a implinit 650 de ani

Cel mai vizitat monument al capitalei cehe a fost serbat cu mult fast. Praga, in sarbatoare. In zori, exact in momentul in care, in urma cu 650 de ani, imparatul Carol al IV-lea al Sfantului Imperiu

Cele mai noi despre auditori

Cum putem realiza un certificat energetic sau audit energetic pentru cladiri?

Ca sa devenim auditori energetici (si sa eliberam certificat energetic) este nevoie in primul rand de o pregatire tehnica. Mai potrivita evident este cea de inginer decat de architect. Rar se intampla ca arhitectii sa cunoasca detalii legate de termotehnica constructiilor, sa stie sa calculeze o rezistenta termica sau un coeficient global de izolare termica.

Despre certificatul de performanta energetica (certificat energetic) si anveloparea locuintelor

Este obligatorie izolarea termica a locuintei pentru ca auditorul energetic sa va ofere un certificat energetic? Raspunsul simplu este nu, dar, daca este vorba de o cladire mai veche, atunci sansele sa fie nevoie de izolare termica sunt mai mari. Pentru a intelege mai bine motivul, haideti sa aprofundam putin subiectul.

Cum va arata consumul energetic in 4-5 ani

Certificatul energetic este obligatoriu odata cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, in anul 2007, fiind un angajament in acest sens. Scopul acestui act este de a incerca sa avem cladiri cat mai eficiente din punct de vedere energetic si a reduce poluarea inconjuratoare. Practic incepand cu anul 2020 se doreste a se construi numai cladiri zero energie sau chiar cu energie pozitiva.