Astrologie

#astrologie #comportament #horoscop #zodii #predictii #aeroport #comportament zodii

Zodiile la aeroport: cum le recunosti dupa modul in care se comporta

Aeroportul este mediul in care se aduna laolalta tipologiile umane din cele mai diverse, provenite din toate colturile lumii si perfecte pentru a fi analizate din punct de vedere astrologic. Oare ce zodie flirteaza intotdeauna cu agentul de la check-in si care nativ al zodiacului se cearta furtunos cu oamenii de la coada, pentru a prinde un loc in fata? Mai jos, afli cum poti sa recunosti fiecare semn zodiacal la aeroport!


Berbec

Un loc sigur unde poti identifica un Berbec veritabil este zona de securitate. Il vei vedea gesticuland violent, dezbatand problemele si obiectand procedurile de siguranta, aparand frenetic legitimitatea continutului din bagajul sau. Daca pleci si revii in cateva minute, il poti observa comentand cu oamenii din jur si tinand predici publice despre cum ar trebuie sa se petreaca lucrurile intr-un aeroport "civilizat".


Taur

Cum poti gasi rapid un Taur intr-un aeroport? Observa persoana care a venit cu mult timp inainte de zbor, isi aranjeaza tacticos actele si pare ca a intrat deja in starea de spirit specifica vacantei. Cel mai probabil alege sa se relaxeze la barul aeroportului cu un cocktail bogat, dar si cu o gustare dulce.


Gemeni

Imagineaza-ti un calator foarte panicat, incercand sa isi puna laolalta actele si bagajele la check-in, scapand din mana tot soiul de lucruri si auto-mustrandu-se ca a uitat acasa tocmai pasaportul. Acesta este un Geaman "pur sange", fara doar si poate!


Rac

Emotivul Rac este intotdeauna usor de recunoscut in toaleta aeroportului. El este acel calator anxios si transpirat, care ia calmante si se imbarbateaza in oglinda, incercand parca sa se convinga pe sine ca avionul nu se va prabusi, iar "vecinii" de loc nu ii vor face viata un calvar pana la aterizare.


Leu

Barbat sau femeie, Leul este mereu cel care iese in evidenta la aeroport, din foarte multe puncte de vedere: si-a cumparat bilet la clasa business, poarta cele mai bune bijuterii din colectia personala, are ochelari de soare scumpi la ochi si povesteste cuiva, cu voce tare, ce sejur luxuriant il asteapta in destinatia exclusivista spre care se indreapta.


Fecioara

Fecioarele sunt primele care ajung la aeroport, cu 3 ore inainte de decolare, pentru a avea timp sa isi puna in ordine actele si gandurile. Le vezi mereu la terminal, aranjandu-si hartile, planurile si itinerariile, precum un copil bucuros sa ii scrie o scrisoare lui Mos Craciun. Unde vezi semne de supra-organizare, acolo se afla cu siguranta si o Fecioara minutioasa.


Balanta

Facand conversatie cu agentul principal din aeroport, Balanta isi foloseste sarmul din dotare si aptitudinile sociale aparte, pentru a obtine un acces gratuit intr-o zona mai buna a avionului. Acolo unde sesizezi ca cineva flirteaza cu interes, este foarte posibil sa se afle o Balanta.


Scorpion

Este intotdeauna sa recunosti un Scorpion la aeroport, daca privesti spre zona bufetului. El este cel care ocupa o masa de colt, sorbind dintr-o cafea tare si prefacandu-se ca ignora totul in jur. In realitate, analizeaza cu atentie mediul si judeca discret actiunile oamenilor care ii atrag atentia.


Sagetator

Sagetatorul este intotdeauna personajul foarte sociabil, care si-a facut deja noi cunostinte asteptand la coada de la check-in. Probabil ca spune bancuri in gura mare sau povesteste cu lux de amanunt ce aventura fantastica il asteapta in calatoria sa.


Capricorn

Capricornul in aeroport este individul care ofera tuturor indicatii despre orele de zbor, maniera corecta de a astepta la coada si de a se comporta. Daca i se ofera ocazia, este primul care renunta la rezervare, doar daca i se ofera posibilitatea de a zbura gratuit la urmatoarea ora, in clasa business. Nu il deranjeaza sa astepte, cata vreme poate sa faca o afacere buna daca isi pune rabdarea la lucru.


Varsator

Varsatorii din aeroport sunt acele persoane care studiaza cu atentie panoul de sosiri/plecari, contabilizand minutios cate intarzieri s-au inregistrat. In acelasi timp, vor initia conversatii cu strainii din jur, despre condiile de calatorie pe cale aeriana si solutiile geniale pe care ei le cred necesare.


Pesti

Pestii pot fi observati la aeroport doar pe ultima suta de metri inainte de decolare. Ei sunt oamenii grabiti care sunt chemati prin sistemul intern de sonorizare la imbarcare si avertizati ca isi vor pierde zborul in doar cateva secunde!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro