Astrologie

#predictii #zodii #tradare #astrologie

Zodiile care te vor trada fara sa aiba resentimente! Stai departe de ele

Fiecare semn zodiacal are o reputatie, unele sunt bune si altele nu prea grozave. Asa ca atunci cand te gandesti la care semne zodiacale sunt cele mai susceptibile sa te tradeze, exista o sansa buna sa ai deja in minte cel putin unul sau doua semne. Desi toata lumea este capabila sa tradeze, exista un motiv pentru care unele semne zodiacale sunt mai predispuse sa o faca decat altele.

Berbec

Fiind primul semn din zodiac, Berbecul tinde sa aiba un fel de atitudine de tipul "eu pe primul loc". Nativii sunt foarte ambitiosi, competitivi si se straduiesc mereu sa fie numarul unu. Din aceasta cauza, Berbecii pot trada rapid daca se simt amenintati de dominatia cuiva.

Berbecul este guvernat de Marte, zeul razboiului, si uneori poate provoca probleme doar pentru a provoca probleme. Berbecul poate lupta din placere. Daca esti de partea lor, Berbecii pot fi foarte loiali, dar daca se simt amenintati, s-ar putea sa trebuiasca sa fii constient de orice reactie de raspuns si sa fii atent la atacurile surpriza.

Gemeni

Daca esti familiarizat cu astrologia, nu ar trebui sa fii surprins sa gasesti Gemenii pe aceasta lista. Gemenii vorbareti ai zodiacului sunt condusi de Mercur si pot fi mici diavoli care iubesc drama. Gemenii sunt foarte adaptabili si au capacitatea de a vorbi cu oricine, ceea ce este o abilitate de care se folosesc cu siguranta. Dar, din moment ce Gemenii ii reprezinta, ei au tendinta de a fi cu doua fete.

Oricine ar trebui fie atent daca le dezvale secretele sale unui Gemeni, pentru ca au tendinta de a fi vorbareti si le place sa barfeasca. Vor fi draguti cu tine in fata, dar daca afla ceva murdar, iti pot murdari numele in tot orasul. Gemenii adora sa mearga inainte si vor trece fara ezitare peste altii pentru a obtine ceea ce vor. Gemenii sunt, de asemenea, cunoscuti ca fiind unul dintre semnele zodiacale cele mai predispuse sa insele, asa ca tradarea este oarecum in natura lor.

Scorpion

Dintre toate semnele de pe aceasta lista, Scorpionul este unul interesant pentru ca tradarea lor poate lovi mult mai tare decat Berbecul sau Gemenii. Scorpionul este guvernat de Pluto, zeul lumii subterane, care te va "absorbi" si nu te va lasa sa pleci niciodata.

Daca suparati un Scorpion, atunci s-ar putea sa trebuiasca sa va paziti spatele. Cu toate acestea, Scorpionii nu vor ataca neaparat decat daca sunt provocati. Asa ca, atunci cand vine vorba de tradare, exista intotdeauna un motiv si intotdeauna se intoarce la persoana care este tradata. Ce poti face pentru a nu enerva un Scorpion? Ei bine, nimeni nu stie raspunsul!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro