Astrologie

#zodii 2020 #zodii #noroc #fem

Zodiile care au parte numai de noroc in 2020

2020 se anunta a fi unul extrem de norocos pe toate planurile. Totusi conform astrologilor, anul acesta este mai fructuos pentru cei nascuti in anumite zodii decat pentru altii. Iata care sunt cele mai norocoase zodii si domeniile in care vor avea doar de castigat! 

 

LEU

Cu sau fara noroc, Leul continua sa fie vedeta zodiacului. Nativii nascuti in acest semn  vor fi rasfatati indiferent de varsta, sex si ascendent, si asta fara a depune prea mult efort. Personalitatea puternica si sarmul caracteristic sunt doua aspecte indragite la nativii acestei zodii. Ei vor fi cei mai norocosi in anul urmator, asta pentru ca au atitudine pozitiva fapt ce atrage dupa sine noroc pe toate planurile. Leii se vor bucura de o sanatate de fier, o viata sentimentala implinita si vor profita din plin de toate oportunitatile.

SAGETATOR

Nativii nascuti in zodia sagetatorului sunt cei mai aventurosi dintre toti. Sunt oameni liberi cu imaginatie bogata, extrem de creativi. Se pare ca pentru sagetatori nu exista obstacole cand isi propun ceva.  2020 va fi un an bogat pentru nativii acestei zodii, va urma o perioada de echilibru si meditatie. Sagetatorii isi vor atinge scopurile si vor excela in cariera si in viata personala. Anul urmator va fi unul fructuos pentru acestia.

FECIOARA

Pentru Fecioare 2020 va fi un an extraordinar! Lucruri bune se vor intampla in viata nativilor acestei zodii, si asta pe toate planurile. Vor  gasi implinire in plan sentimental, material si se vor bucura de succes in cariera. Relatiile fecioarelor vor inflori, toate dorintelor acestora se vor transforma in realitate. 

SCORPION 

Scorpionii au sansa de a-si gasi parteneri in anul ce urmeaza, daca deja sunt intr-o relatie aceasta se va consolida. Daca pe plan sentimental le va merge foarte bine, nativii scorpioni trebuie sa fie mai atenti in cariera. Nu ar trebuie sa incerce sa detina controlul asupra tuturor franghiilor. A-i lasa si pe ceilalti sa se afirme nu este un lucru rau. Daca iau deciziile bune la momentele potrivite, nativii scorpioni se vor bucura de reusite.

PESTI

Si nativii pesti vor fi norocosi in anul urmator. Chiar daca inceputul anului va fi unul obisnuit, fara evenimente iesite din comun, partea a doua a anului va fi una exploziva pentru nativii acestei zodii. Acestia vor avea numeroase oportunitati de afirmare in cariera, vor cunoaste persoane noi, si de ce nu se vor indragosti…Anul 2020 va crea imprejurari exceptionale pentru cei naszuti in zodia pesti. 

Acestea sunt conform astrologilor cele mai norocoase zodii in 2020. Leii, sagetatorii, fecioarele, scorpionii si pestii vor avea noroc si isi vor gasi implinirea rapid, fara a depune prea mult efort. Chiar daca semnul tau zodiacal este altul, nu te impacienta, anul urmator se anunta fructuos si pentru nativii celorlalte zodii, doar ca acestia vor trebui sa munceasca putin mai mult pentru a culege roadele.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro