Astrologie

# zodii decembrie #zodii noroc #horoscop decembrie

Zodii cu noroc mare in luna decembrie

Trei nativi ai zodiacului vor avea parte de castiguri in luna decembrie. Sfarsitul de an le aduce satisfactii financiare si surprize de proportii. Iata cine sunt norocosii lunii decembrie: 

Berbec 

Luna decembrie vine pentru Berbeci ca un mare ajutor, la care nu mai sperau. Vor primi bani din partea unei rude sau apropiat al familiei. Astfel, in luna decembrie vor avea in sfarsit ocazia sa isi satisfaca o dorinta la care se gandeau de foarte mult timp. Bineinteles, este vorba despre o investitie mare. De asememea, se anunta zile profitabile si la serviciu. Ar putea avea parte de o promovare nesperata. 

Pesti 

Pestii vor avea in decembrie mare noroc la bani. Vor primi multe cadouri, dar si prime la locul de munca. Isi vor satisface toate dorintele si vor fi rasfatatii lunii decembrie. 

Scorpion 

Nativii zodiei Scorpion primesc în luna decembrie exact ce merită. A venit momentul să facă niște calcule și să tragă linie pentru tot ce au realizat în ultimii ani. Vin bani din mai multe direcții. Unii nativi ai zodiei vor primi niște bani din partea celor dragi, alții vor câștiga în instanță niște sume uriașe care le vor asigura un trai fără griji. Finalul de an este un motiv de mare bucurie, căci roadele muncii lor merită să fie sărbătorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare