Astrologie

#astrologie #horoscop #zodii #predictii #stil zodii

Cum sa te imbraci, in functie de zodia ta

Te-ai gandit vreodata ca stilul tau vestimentar este intr-o oarecare masura dictat de caracteristicile zodiei tale? Ei bine, afla ca fiecare nativ al zodiacului are cateva preferinte in ceea ce priveste moda dobandite din modul in care astrele ii influenteaza viata.

Afla si tu care este stilul vestimentar al zodiei tale si invata sa te imbraci tinand cont de caracteristicile semnului tau astral:

Berbec

Berbecii ar trebui sa poarte foarte mult rosu si alte culori puternice. Au o incredere in sine innascuta si nu se tem sa incerce tot ce este nou in materie de moda. Imbraca-te provocator si poarta bijuterii statement, asa cum fac Jessica Hart, Victoria Beckham, Emma Watson sau Rosie Huntington-Whiteley.

Taur

Culorile care ti se potrivesc sunt tonurile pamantii si cele neutre, dar nu te feri nici de nuante de albastru. Inspira-te din stilul vestimentar al unor vedete precum Miranda Kerr, Penelope Cruz sau Cate Blanchett si poarta piese clasice semnate de marii designeri, care oricum te fascineaza.

Gemeni

Culorile tale sunt galbenul, portocaliul si magenta. Stilul tau vestimentar este destul de complex, data fiind natura duala a zodiei tale. Iti place sa combini piese care aparent nu au nicio legatura, asa cum procedeaza Natalie Portman, Angelina Jolie sau Heidi Klum.

Rac

Culorile care ti se potrivesc sunt cele deschise, precum albul, argintiul si nuantele pastel. Iti este teama sa te aventurezi prea mult, asa ca ramai fidela pieselor clasice. Hainele retro sunt preferatele tale, poti incerca sa le accesorizezi cu niste bijuterii vintage din argint. Inspira-te de la Diane Kruger, Olivia Munn sau Selena Gomez.

Leu

Culorile tale preferate sunt auriul, rosul si negrul. Esti fascinata de tot ceea ce inseamna lux si totodata vrei sa fii mereu in centrul atentiei, asa ca ti se potrivesc hainele care au un impact mare asupra privitorilor. Jennifer Lopez, Cara Delevingne si Madonna te pot inspira pentru alegerea tinutelor tale.

Fecioara

Iti plac tonurile pamantii, insa preferatele tale raman non-culorile alb si negru. Iti place sa te simti confortabil in hainele pe care le porti, de aceea ti se potrivesc atat de bine tinutele boho. Vedete care te pot inspira in gasirea stilului vestimentar sunt Nicole Richie, Rachel Zoe, Rachel Bilson si Blake Lively.

Balanta

Culorile tale sunt rozul, albastrul si albul. Nu ai un singur stil vestimentar, insa iti plac toate articolele de imbracaminte care inspira feminitate si materialele fine, precum casmirul si matasea. Starurile care se imbraca pe gustul tau sunt Kate Winslet, Gwyneth Paltrow si Camilla Belle.

Scorpion

Culorile tale preferate sunt negrul, purpuriul si pruna. Iti plac hainele care iti pun in evidenta trupul sculptat, dar care lasa totusi si o nota de mister. Imbraca-te sexy, asa cum o fac si alti Scorpioni celebri precum Katy Perry, Chloe Sevigny sau Lily Aldrige.

Sagetator

Movul este culoarea zodiei tale, dar iti plac si nuantele de bej, piersica sau alb. Confortul este pe primul loc in ceea ce priveste vestimentatia, din punctul tau de vedere. Iti plac hainele lejere si accesoriile originale. Imbraca-te ca Alyssa Milano, Christina Ricci sau Katie Holmes.

Capricorn

Iti plac foarte mult nuantele inchise de indigo, verde si gri. Hainele tale preferate sunt cele simple si cu croieli clasice, insa esti foarte pretentioasa in ceea ce priveste materialele pe care le porti si nu accepti sub nicio forma fibrele sintetice. Vedete care ti-ar putea inspira stilul vestimentar sunt Kate Bosworth, Sienna Miller si Kate Moss.

Varsator

Originalitatea ta se remarca si in culorile pe care le porti. Iti plac albastrul electric, violetul si turcoazul, dar nu te feresti nici de nuantele de rosu. Stilul tau vestimentar este destul de excentric, iar din acest punct de vedere te poti compara cu alte vedete nascute in aceeasi zodie, precum Elizabeth Olsen, Chloe Grace Moretz sau Emma Roberts.

Pesti

Pestilor le plac culorile acvatice, asa ca ai putea opta oricand pentru albastru deschis sau verde marin. Lila-ul si rozul sunt si ele pe lista preferintelor tale. Iti plac tinutele feminine, cu texturi delicate. Te poti inspira din stilul unor vedete precum Olivia Palermo, Rihanna, Jessica Biel sau Dakota Fanning.

Sursa foto: blog.waspit.me

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro