Astrologie

#horoscop #zodii #horoscop soacra #horoscop nora

Zodia ei iti arata cum se poarta cu soacra

Relatia nurorii cu soacra ei este una dintre cele mai complicate relatii intr-o familie. In timp ce o femeie Rac isi doreste cu adevarat sa se faca placuta, o nativa Berbec sau Scorpion nici nu vrea sa auda de compromisuri in relatia cu soacra.

Zodia ei arata cum se poarta cu soacra:

Nora Berbec

Nativa Berbec este genul de femeie care nu se vede pe sine in pozitie de nora. Femeia Berbec este prea independenta pentru a accepta un astfel de calificativ. Soacra ei nu are nicio sansa sa o convinga sa faca ce vrea ea. Nora Berbec este indrazneata, sigura pe ea, combativa, energica si neinfricata.

Nora Taur

O soacra nu si-ar putea dori o sotie mai buna pentru baiatul ei. Femeia Taur este una dintre cele mai bune nurori cu putinta. Aceasta isi protejeaza familia, munceste oricat de mult pentru bunastarea celor dragi, este foarte priceputa in bucatarie si isi creste copiii dupa principii sanatoase. Nativa Taur este, insa, independenta si incapatanata, asa ca nu isi va asculta soacra niciodata.

Nora Gemeni

Femeia Gemeni nu se vede pe sine in calitate de nora. Geamana ii spune pe numele mic soacrei sale si o trateaza de la egal la egal. Atata timp cat soacra nu o plictiseste si nu o constrange, Geamana este o nora relaxata si multumita. Daca, insa, observa cel mai mic semnal de alarma, Geamana este in stare sa plece fara sa anunte pe nimeni unde si de ce.

Nora Rac

Pentru femeia Rac este important ca soacra sa o accepte si sa o indrageasca. De aceea, nativa Rac isi da toata silinta ca relatia cu soacra ei sa fie una buna. Nativa Rac este sensibila la orice remarca sau observatie primita din partea soacrei si tinde sa se consume mai mult decat este cazul pentru lucruri marunte.

Nora Leu

Leoaica nu agreeaza ideea de a fi nora cuiva din simplul fapt ca este nevoita sa adopte o anumita conduita, contrar firii sale autoritare. Relatia femeii Leu cu soacra este una seaca, oficiala si de convenienta. Din cauza racelii pe care o resimte din partea nurorii sale, soacra nu va incerca nici ea sa faca un efort de apropiere.

Nora Fecioara

Fecioara este genul de femeie pentru care conteaza mult o relatie buna cu soacra. Fecioara mizeaza pe diplomatie, in primul rand. Nativa este politicoasa, echilibrata si atenta la detalii. Chiar daca in adancul sufletului nu o place deloc pe soacra, Fecioara va ascunde acest lucru sub un zambet amabil.

Nora Balanta

Balanta isi doreste sincer sa aiba o relatie buna cu soacra ei. Cu toate acestea, Balanta nu este dispusa sa faca absolut orice sacrificiu. Comportamentul Balantei depinde mult de felul in care este tratata. O soacra politicoasa si vesela are toate sansele sa descopere un nora ei o persoana agreabila.

Nora Scorpion

Femeia Scorpion reprezinta o provocare pentru orice soacra deoarece este o fire puternica, autoritara. In general, nora Scorpion nu socializeaza cu soacra decat de cateva ori pe an, la evenimente speciale. Nativa Scorpion nu va accepta niciodata sa locuiasca in casa soacrei si nici nu va tine cont de sfaturile acesteia.

Nora Sagetator

Nora Sagetator este o fire independenta si optimista. Femeia Sagetator va prefera sa solicite sprijinul mamei sale decat pe cel al soacrei in cresterea copiilor. Relationarea cu soacra este minima, la diverse ocazii, cum sunt aniversarile.

Nora Capricorn

Femeia Capricorn comunica des cu soacra ei, insa face lucrurile in stilul ei propriu. Capricoarna invata de la soacra acele lucruri care ii sunt folositoare si le ignora pe cele cu care nu este de acord, fara sa se certe. Relatia dintre nativa Capricorn si soacra pare una ideala, insa este vorba mai mult de amabilitate decat de o compatibilitate reala.

Nora Varsator

Nora Varsator este vulnerabila in fata soacrei in tinerete. Pe masura ce se maturizeaza, insa, femeia Varsator devine autonoma si chiar ajunge sa o ajute ea pe soacra in situatii dificile. Relatia dintre cele doua este una politicoasa, de convenienta, insa nu ajunge niciodata sa fie ceva profund.

Nora Pesti

Femeia Pesti este o fire sensibila si vulnerabila, insa, in acelasi timp, puternica. Nativa Pesti se consuma mult daca are neintelegeri cu soacra, dar nu arata. Ea prefera sa aplaneze un conflict tacand atunci cand soacra devine cicalitoare. Totusi, femeia Pesti face lucrurile cum considera ea de cuviinta, nu cum ii cere mama sotului sau.

Foto: askmanisha.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro