Astrologie

#horoscop #zodii #stil zodii #vise zodii #teluri zodii

Visul lui secret, in functie de zodie

Berbecii isi doresc sa cucereasca lumea, Leii vor sa o domine, iar Gemenilor le-ar placea sa fie platiti pentru vorbit. Afla care este visul lui secret, in functie de zodia in care s-a nascut.

Berbec

Berbecul viseaza sa cucereasca lumea. Succesul nu este succes pentru un Berbec decat in masura in care s-a sacrificat pentru a-l dobandi. In sinea lui, Berbecul isi doreste sa faca ceva maret, care sa-l ridice in ochii lumii si in fata propriilor sai ochi. Numai o provocare importanta, de proportii, ar fi pe masura aspiratiilor sale.

Taur

Taurul viseaza sa faca avere pentru a se putea retrage undeva la tara, intr-un conac. Taurul si-ar petrece toata viata cultivand vita-de-vie, legume si fructe si ar investi intr-o bucatarie moderna, extrem de bine dotata. Alaturi de persoana iubita, Taurul si-ar creste copiii si le-ar oferi o viata lipsita de griji.

Gemeni

Gemenilor le-ar placea sa dobandeasca o pozitie prin care lumea ar trebui sa asculte ce au de spus. Un post de purtator de cuvant le-ar satisface nevoia de a vorbi si de a primi atentia persoanelor din jur. Visul Gemenilor este ca munca lor sa poata consta din vorbit, in cea mai mare parte si sa fie platiti pentru acest lucru.

Rac

Racul viseaza in secret la o familie numeroasa si la o viata imbelsugata la tara, departe de griji. Visul Racului este sa aiba o curte atat de mare incat sa fie nevoit numai arareori sa plece de acasa. Inconjurat de copii si de cei dragi, Racul si-ar construi propriul lui paradis departe de lume.

Leu

Leul viseaza la o viata in care el detine controlul asupra tuturor ariilor existentiale: acasa, la serviciu, in cercul de prieteni si cunostinte etc. In secret, Leul viseaza sa intre in politica sau sa ajunga actionarul majoritar al unei firme. Pe langa bani, pe Leu l-ar incanta sa devina celebru.

Fecioara

Fecioara viseaza la o viata linistita, lipsita de stres. Aspiratiile Fecioarei sunt chiar modeste comparativ cu cele ale altor nativi. Fecioarele ar vrea sa aiba o familie care sa functioneze dupa regulile facute de ea, care este una dintre cele mai organizate si responsabile semne zodiacale.

Balanta

Balanta viseaza in secret ca intr-o zi sa-si satisfaca toate fanteziile. Iar aceste fantezii sunt numeroase, de la cele in plan erotic la cele in plan profesional. Unele Balante vor sa aiba familia perfecta, in timp ce altele se simt implinite numai daca au subalterni sau oameni dispusi sa faca ce vor ele.

Scorpion

Scorpionul are o natura intunecata, complexa, in care zac multe vise si dorinte. Scorpionului i-ar placea daca regulile lumii ar fi anulate special pentru el, astfel incat sa faca absolut orice isi doreste. Nativul ar fi fericit sa afle misterul vietii si al mortii sau sa stapaneasca tehnicile erotice.

Sagetator

Sagetatorul viseaza sa aiba o avere suficient de mare incat sa nu mai fie nevoie sa munceasca niciodata. In acest fel, Sagetatorul si-ar petrece timpul calatorind si scriind carti. O viata aventuroasa si, in acelasi timp, lipsita de riscuri majore, este cel mai frumos vis al Sagetatorului.

Capricorn

Capricornul nu-si spune nici macar lui insusi care este cel mai mare vis al sau, de teama sa nu fie dezamagit. Cu toate acestea, Capricornul nu are vise extravagante. Tot ceea ce isi doreste nativul este o familie si o viata linistita. Orice detaliu, insa, legat de viata lui personala il considera prea intim pentru a vorbi despre el.

Varsator

In tinerete, visul secret al Varsatorului este "pace in lume", iar aceste vorbe sunt sincere, nu un cliseu ca la concursurile de frumusete. Mai tarziu, visul Varsatorului este de a reusi sa-si foloseasca talentul pentru a construi ceva de folos pentru cei din jur si de care sa fie mandru.

Pesti

Pestii si-ar dori ca toate persoanele nesuferite din jurul lor sa dispara ca prin farmec si viata lor sa devina un lung sir de petreceri in compania prietenilor. Visul secret al Pestilor este de a ajunge sa munceasca numai din proprie placere, iar in restul timpului sa se ocupe de hobby-urile lor.

Foto: under30ceo.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top