Astrologie

#horoscop #zodii #vise zodii #interpretare vise zodii

Visele frecvente ale zodiilor din timpul noptii

Visele frecvente pe care le avem in timpul timpul pot fi influentate de influentele astrale care ne guverneaza destinul. Aspiratiile, preocuparile, temerile si asteptarile de la viata se oglindesc deseori in scenariile imaginatiei pe care creierul le creeaza pe parcursul somnului. Iata cum arata acestea in cazul zodiilor, pentru fiecare nativ in parte.

Berbec

Mintea berbecilor joaca un rol maret in lumea inconstientului, pe care nativii o exploreaza in fiecare noapte. Reprezentantii acestei zodii isi amintesc mereu visele, pentru ca mintea lor nu doarme niciodata. Totusi, scenariile mentale sunt rareori profetice. Ele reflecta sarcinile zilnice si probleme de zi cu zi, astfel ca berbecii pot gasi in somn solutiile multor dificultati cu care se confrunta.

Taur

Taurii adora doua lucruri: somnul de calitate si mancarea delicioasa. Acestia au vise foarte realiste, cu informatii despre ceea ce se petrece in mintea altora. Fenomenul se explica prin gradul mare de empatie si sensibilitate al acestor nativi. Visele erotice si culinare sunt extrem de frecvente in cazul lor.

Gemeni

Gemenii au cele mai haotice vise ale zodiacului. Nu este niciodata clar unde se sfarseste informatia realitatii si unde incepe contributia inconstientului. Scenele din mintea gemenilor care dorm seamana cu trecerea de la un nivel la altul in jocurile video.

Rac

Racii sunt nativii ale caror vise sunt ca o a doua viata. Ele contin multe imagini SF, creaturi desprinse din filmele de fantezie si alte scenarii ireale, pe care in viata de zi cu zi nu le pot alimenta. Racii se viseaza de multe ori in ipostaze de renastere, gasind mereu solutii pentru a ramane in viata cumva.

Leu

Leii au, de multe ori, probleme legate de insomnie. Dorm rar, viseaza si mai rar, insa isi amintesc mereu visele. Acest lucru se intampla deoarece visele lor sunt premonitorii, atrag atentia asupra unei probleme personale sau sunt chiar cosmaruri, carora leii le acorda mai multa importanta decat este cazul.

Fecioara

Nativii din fecioara au vise abstracte, ca o forma a creierului lor de a patrunde pe domeniul fantasticului dupa ce prelucreaza informatiile extrem de realist in timpul zilei. Fecioarele se viseaza in diverse forme, chiar ca transformandu-se in sexul opus.

Balanta

Balantele au tendinta sa zboare mult atunci cand viseaza, ca o modalitate eficienta de eliberare si relaxare mentala. Alte vise frecvente in cazul acestor nativi sunt cele cu creaturi mitice pe care le creeaza in capul lor.

Scorpion

Visele scorpionilor au deseori o semnificatie magica. Una dintre cele mai comune teme ale viselor acestor nativi contin animale transformate in oameni, de pilda. Acest lucru se intampla deoarece scorpionii se afla in stransa legatura cu natura. Chiar daca au deseori cosmaruri, nu se lasa deprimati de ele, ci mai degraba se mobilizeaza si devin mai puternici.

Sagetator

Sagetatorii adorm repede si rareori viseaza ceva opus realitatii. Cele mai multe vise sunt de fapt situatii de viata in care interactioneaza cu alte persoane si vice versa.

Capricorn

Capricornii au vise demne de cartile mitologice si de mister/fictiune, cu oameni din epoci trecute si creaturi descrise doar in basme. Creativitatea accentuata a capricornilor ii determina sa traiasca in fiecare noapte cate o poveste fantastica noua.

Varsator

Varsatorii sunt singurii nativi ai zodiacului care isi pot construi propriile vise. Dupa ce depaseste situatii dificile si neplacute pe parcursul zilei, creeaza noi variante mai bune pentru el in somn. Visele acestora sunt rareori intelectuale si consumatoare, ci mai degraba eliberatoare, puerile, erotice sau fanteziste.

Pesti

Pestii au vise mistice in majoritatea timpului, din care isi hranesc nevoia de spiritualitate, fantezie si ireal. Scenariile imaginatiei lor contureaza deseori o lume perfecta, exact inversul realitatii cu care se confrunta in fiecare zi. Alte simboluri care apar deseori in mintea pestilor sunt religioase, simbolistice sau de magie. In profunda legatura cu fortele nevazutului, pestii nu vad cateodata viata fara vise, indiferent de momentul in care se angajeaza in actul reveriei.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului