Astrologie

#viata #cariera #relatie #casnicie #bani #astrolog #astrolog amphora

Viata de familie si banii, in functie de karma

andreea89, 27.11.1989, Iasi, in jurul orei 6:30 AM, sex feminin: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog AmphoraIn tema ta natala, Andreea, se remarca un Jupiter retrograd in Rac, casa karmica 8. El genereaza in primul rand un mare spirit de dreptate, dar si corectarea unei arogante din alte vieti. Greselile tale din trecut au fost ca ti-ai dorit sa atingi doar implinirea spirituala fara sa echilibrezi balanta materialitatii.

Ai facut familia ta sa sufere din punct de vedere material, pe tine interesandu-te doar cresterea spirituala. In prezent se poate sa fii foarte emotionala, sa reactionezi mai puternic decat alti oameni la stimulii emotionali din jurul tau, lucru care te poate face sa suferi si care iti aduce oarecare dificultate in relatiile de familie. Karma sugerata de Jupiter se mai manifesta si in relatia ta cu banii si resursele de trai. Chiar daca nu vei avea perioade de limitari financiare drastice, pentru ca Jupiter, chiar retrograd, tot este Marele Benefic si tot aduce noroc banesc, probabil vei pierde niste sume importante de bani care ti se cuvin, sau vei intra greu in posesia unei mosteniri.

Karma ta relationala se refera la intalniri ale unor entitati din alte vieti cu care ai avut parte de dusmanie sau de cale spirituala comuna. Persoanele fata de care simti o atractie si o simpatie inexplicabila sunt suflete cu care interrelationezi si cu care ai o karma de consumat.

Petronela, nascuta 26 iunie 1974 in Comuna Hangu, din jud.Neamt aprox. intre orele 4.30-5.30: As vrea sa stiu ce karma sentimentala am in aceasta viata.

Astrolog Amphora:  Petronela, ai descendentul in Capricorn, iar pe Saturn, guvernatorul acestuia, in casa 1 sau 12, depinde de ora corecta a nasterii. Aceasta inseamna ca esti orientata catre un partener serios si corect, metodic, poate mai in varsta ca tine si se poate sa te casatoresti dupa 30 de ani sau sa ajungi sa nu-ti mai doresti o casnicie.

Daca Saturn este in casa 12, atunci inseamna ca ai mostenit o karma relationala din alte vieti care involuntar ai ales o cale gresita facand rau celor de langa tine prin a-i obliga sa urmeze calea ta. Daca ai impresia ca relatiile tale sunt dificile, chinuitoare si frustrante, s-ar putea ca in trecut sa fi facut voit rau celor dragi. Careul Lunii cu Saturn predipune la unele deceptii sentimentale care te marcheaza si genereaza tristete. Este bine sa nu te lasi in voia unui posibil sentiment de izolare, sa nu fugi de colectivitati, sa cauti compania oamenilor si sa-ti depasesti tendinta catre introversie.

De asemenea, incearca sa primesti ceea ce ti se ofera, atat cat ti se ofera, fara sa compari ceea ce ai cu ceea ce vrei sa ai, pentru ca uneori diferenta va fi mare si generatoare de frustrari. Conjunctia Lunii cu Pluto te face sa-ti doresti sa ai mult control asupra celuilalt si sa fii posesiva in mod excesiv, fara sa-ti dai seama de asta. Canalizeaza-ti energiile psihice mai mult catre munca ta, catre cariera, si lasa vietii personale doar atat cat este necesar, fara sa pui foarte mare accent pe relatii. In felul asta vei detensiona problemele relationale pe care le creezi sau le atragi inconstient si viata ta sentimentala va fi mai implinita si mai armonioasa.

Karmina, nascuta 12.10.1961, ora 5:45, Ostrov, Tulcea: Cate vieti anterioare am avut ?

Astrolog Amphora:  Karmina, cred ca ai observat ca nu am dat niciodata vreo indicatie de acest gen. Nu cunosc niciun calcul care sa releve numarul de vieti anterioare avute de un consultant, si nu cred ca numarul acestora este relevant in vreun fel. Te rog sa revii cu o intrebare la care sa-ti pot raspunde.

 



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Cum alegi data perfecta pentru nunta ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului