Astrologie

#zodii #sfarsitul anului # viata amoroasa

Viata amoroasa a acestor semne zodiacale va lua o intorsatura neasteptata la sfarsitul anului

Aceste semne ale zodiacului vor trai emotii intense la finalul anului, deoarece viata amoroasa a acestora va lua o intorsatura neasteptata.

BERBEC

Berbecul va intalni pe cineva care ii va fura inima la sfarsitul acestui an, dar numai daca va fi dispus sa poarte conversatii profunde. Aceasta va fi o ocazie pentru Berbec de a ceda, de a-i oferi emotiile si vulnerabilitatea unui partener dispus sa il asculte si sa gaseasca o anumita forta si siguranta. Iubirea va veni fara vreun efort, dar trebuie sa fii dispus sa te schimbi si sa parasesti zona ta de confort.

Pentru a face acest lucru, un Berbec poate incerca sa se deschida mai mult catre o persoana care arata interes pentru el. Daca este obisnuit sa ignore conversatiile complicate, de exemplu, va fi surprins de conexiunile pe care le poate face, avand la dispozitie retelele de socializare, intalnind oamenii la un nivel mai profund si vazand unde duce.

FECIOARA

Datorita lui Jupiter, Fecioara ar putea avea mai mult noroc sa-si faca o relatie la acest sfarsit de an. Va avea oprtunitatea sa intalneasca norocul, dar si emotia, bucuria si aventura care vine cu o noua relatie. De aceea, gasirea unui partener poate fi la fel de usoara precum o conversatie cu un strain. Dar Fecioara poate da o mana de ajutor norocului incercand lucruri noi ca sa iasa din zona de confort doar pentru a vedea ce se intampla.

Desigur, trebuie sa aiba grija sa nu sufere. Trecerea poate fi semnificativa si foarte distractiva. Pentru Fecioara, odata ce se intampla ceva spre finalul anului, ar trebui sa se axeze pe placerea de moment.

SAGETATOR

Sagetatorul va incepe noul an cu o relatie distractiva, datorita lui Marte, care ii va face pe oameni sa se simta si mai entuziasmati si aventurosi decat de obicei. Se vor simti mai vii si capabili sa caute anumite situatii sexy. Poate rezulta o aventura distractiva, foarte intensa si care se poate opri la scurt timp dupa ce incepe. Sau ar putea duce la o relatie de durata.

Totul se va reduce la ceea ce cauta si la efortul pe care este dispus sa-l faca pentru a mentine relatia dupa acea conexiune de la inceput. Daca Sagetatorul simte si vrea sa oficializeze licrurile, poate fi sincer cu noul lui partener cu privire la ceea ce vrea si sa gaseasca modalitati de a mentine relatia distractiva.

VARSATOR

Planeta iubirii, Venus, va tranzita zodia Varsator, aratandu-le celor din acest semn cum sa fie iubitori cu ei, dar si cu ceilalti, ci si sa intruchipeze energia receptiva a lui Venus pentru a primi si permite o noua relatie in viata ta. Aceasta poate fi o experienta noua pentru Varsator, pentru ca, in general, vrea sa se ocupe de treburile lui si de multe ori nu isi face timp pentru a dezvolta relatii. Dar daca s-ar gandi la o intalnire, noul an poate fi cel mai bun moment pentru a-si face o relatie.

Tot ce trebuie sa faca este sa fie deschis ideii de a cunoaste oameni, ceea ce poate fi dificil, dar il va face mai fericit decat si-ar putea imagina. El ar trebui sa ia in considerare sa profite de aceasta energie a lui Venus la sfarsitul anului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare