Astrologie

#necazuri in viata #necazuri #predictii #zodii #horoscop #astrologie

Varsta la care vei avea mari necazuri in viata, in functie de zodie

Astrologii sustin ca fiecare nativ al zodiacului are in viata o serie de praguri, cand necazurile isi vor pune amprenta asupra lor. Aceste necazuri au sanse sa se intample in anumite perioade ale vietii ca mai apoi sa modeleze caracterul fiecarui nativ al zodiacului, intarindu-l sau facandu-l sa devina sensibil la anumite evenimente. Iata de cate ori si cand vei avea mari necazuri in viata, in functie de zodie.

Berbec

In prima parte a vietii, pana in jurul varstei de 18 ani, Berbecii o duc minunat. Intre 18 si 20 de ani insa este posibil sa aiba parte de primul necaz care sa-i afecteze pe viitor. Daca vor trece de aceasta perioada, vor avea caeva decenii in care o vor duce minunat. Al doilea prag poate veni in vurul varstei de 40 de ani, insa atunci vor sti sa-l gestioneze mai bine.

Taur

Taurii vor avea doua perioade destul de lungi in care necazurile se vor tine scai de ei. Aceste prioade le vor da peste cap intreaga viata, insa pe termen lung este posibil ca schimbarile sa se dovedeasca a fi benefice. Vor avea parte de necazuri intre 20 si 27 de ani si in jurul varstei de 50 de ani.

Gemeni

Si gemenii vor avea parte de doua perioade de necazuri in viata, insa timpuri. Aceste doua perioade ii vor face sa se caleasca atat de bine incat sa devina aproape impenetrabili cand vine vorba deprobleme ulterior in viata. Prima perioada de necazuri va fi in jurul varstei de 17 ani iar apoi vor pati ceva in jurul varstei de 20 de ani.

Rac

Racii au parte de trei perioade de necazuri mari in viata, intre care exista doar perioade de bunastare si de bine. Prima data li se intampla in jurul varstei de 18 ani, apoi la 30 de ani si ultima dar si cea decisiva in jurul varstei de 50 de ani.

Leu

Leii nu au parte decat de o perioada neagra in viata, care va fi la o varsta foarte vrageda. Aceasta perioada neagra ii va face sa se maturizeze prematur, ceea ce le va fi folositor pe viitor. Este vorba de un necaz mare venit in jurul varstei de 12 ani.

Fecioara

Fecioarele pe de alta parte se confrunta periodic cu diverse necazuri. Mai intai la 20 de ani, apoi la 35 de ani, apoi la 40 de ani si apoi la 50 de ani. Insa, aceste necazuri nu sunt foarte mari si vor reusi sa treaca cu bine peste ele.

Continuarea pe Lyla.ro

Sursa foto: mysterywallpaper.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului