Astrologie

#zodii #astrologie #dragoste

Trei zodii care fug de iubire toata viata

Ai putea crede ca toata lumea viseaza la o dragoste ca-n filme. Realitatea este insa alta. Exista cateva zodii care fug de dragoste, mai rau decat de dracu. Nu vor relatii serioase, nu vor sa se indragosteasca, iar motivele sunt diferite. Iata care sunt zodiile care fug de dragoste si relatii serioase.

 

Gemenii

Gemenii, cu firea lor duala, nu stiu niciodata ce vor, pe ce drum sa o apuce. In momentul in care acesti nativi incep sa aiba sentimente pentru cineva fug cat ii tin picioarele. Asta deoarece incep sa-si puna la indoiala trairile si au tot felul de ganduri care ii impiedica sa iubeasca cu adevarat.

O alta teama a acestor nativi vine din faptul ca nu cred ca se pot ridica la inaltimea asteptarilor persoanei iubite. Si din acest motiv, prefera sa se retraga.

Fecioara

Stim cu totii ca Fecioarele sunt in cautarea perfectiunii. Pe toate planurile! Tocmai din aceasta cauza, nativii acestei zodii dunt imuni la iubire. Isi doresc un partener perfect care sa se ridice la nivelul asteptarilor lor. Si cum nu gasesc, vor fugi toata viata de iubirea adevarata, pentru a cauta o perfectiune care nu exista.

Pe de alta parte, Fecioarele nu prea stiu sa-si exprime sentimentele si sunt extrem de critice chiar si cu cei pe care-i iubesc, si putini sunt cei care accepta un astfel de comportament. 

Pesti

Pestii viseaza la o dragoste ca-n filme. Sunt familisti convinsi si cred ca adevarata dragoste o gasesc doar odata in viata si trebuie sa dureze pentru totdeauna. Cu toate acestea, odata ce au gasit marea dragoste, apoi au pierdut-o refuza sa mai spere si sa isi mai deschida inima pentru o alta persoana. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro