Astrologie

#astrologie #dezvoltare personala #predictii #stilul zodiei

Transforma 2014 in cel mai bun an din viata ta, in functie de zodie

Inca astepti cel mai bun din viata ta, in care realizarile nu mai contenesc sa implineasca pentru tine? Ce-ar fi sa transformi anul 2014 in aceasta perioada minunata, cu ajutorul zodiei tale? Profita de modul in care te avantajeaza astrele sa iti duci la bun sfarsit planurile anul acesta si ai toate sansele sa iti atingi pana si cele mai ambitioase obiective.

Berbec

Cum sa obtii ceea ce iti doresti: Accepta faptul ca in 2014 trebuie sa faci doar ceea ce iti aduce beneficii directe. Poate fi vorba despre initierea propriei afaceri, calatorii sau mai mult timp dedicat placerilor tale.

Obstacolele pe care sa le depasesti: Antreneaza-ti rabdarea si lasa lucrurile sa se petreaca la timpul lor.

Taur

Cum sa obtii ceea ce iti doresti: Mediteaza asupra ceea ce vrei sa ti se intample si asculta-ti instinctul. Uita de parerea celorlalti, doar tu stii ce vrei cu adevarat.

Obstacolele pe care sa le depasesti: Renunta la toate lucrurile care te trag in jos, fie ca este vorba despre un job, un viciu sau o relatie toxica.

Gemeni

Cum sa obtii ceea ce iti doresti: Accepta-te asa cum esti, in toata complexitatea ta. Nu te judeca prea aspru si ai incredere in calitatile tale.

Obstacolele pe care sa le depasesti: Nu mai incerca sa ii multumesti pe ceilalti, concentreaza-te asupra nevoilor tale si investeste mai mult in propriile dorinte.

Rac

Cum sa obtii ceea ce iti doresti: Anul acesta, investeste-ti increderea doar in fortele proprii. Nu te mai baza pe ceilalti si lupta cu fortele tale pentru a-ti atinge obiectivele.

Obstacolele pe care sa le depasesti: Nesiguranta te va face sa ratezi multe oportunitati exceptionale. Asuma-ti riscuri si alege sa crezi ca vei reusi, din tot sufletul.

Leu

Cum sa obtii ceea ce iti doresti: Petrece-ti timpul liber in moduri care iti permit sa iti alimentezi latura pasionala si ambitioasa a personalitatii. Afla apoi care sunt lucrurile pe care vrei sa le schimbi si actioneaza imediat in remedierea lor.

Obstacolele pe care sa le depasesti: Nu ii mai invinui pe ceilalti pentru sentimentele tale, invata sa le recunosti si sa le controlezi in favoarea ta.

Fecioara

Cum sa obtii ceea ce iti doresti: Spune "da" doar proiectelor si activitatilor care te implinesc cu adevarat. Ai nevoie de varietate.

Obstacolele pe care sa le depasesti: Stapaneste-ti gandurile coplesitoare si traieste in prezent: anxietatea iti aduce multa nefericire.

Balanta

Cum sa obtii ceea ce iti doresti: Fugi de oamenii care iti strica armonia din viata. Adapteaza-te cu pozitivitate neprevazutului si ai incredere ca vei reusi.

Obstacolele pe care sa le depasesti: Nu ii poti face pe toti fericiti, renunta la aceasta obsesie si incearca sa iei in calcul prioritar propriile tale nevoi.

Scorpion

Cum sa obtii ceea ce iti doresti: Implica-te doar in lucruri care inseamna ceva pentru tine si nu iti mai irosi timpul in directii inutile.

Obstacolele pe care sa le depasesti: Nefericirea este o alegere, nu o condamnare a sortii. Alege sa ai o atitudine pozitiva!

Sagetator

Cum sa obtii ceea ce iti doresti: Incepe o noua aventura personala, de la un hobby special, la calatorii in locuri noi. Micile schimbari iti aduc fericirea.

Obstacolele pe care sa le depasesti: Oamenii nu sunt perfecti, nici macar tu. Invata sa accepti ca viata nu se deruleaza dupa asteptarile tale idealiste.

Capricorn

Cum sa obtii ceea ce iti doresti: Nu mai gasi scuze pentru amanarea indeplinirii visurilor tale si actioneaza acum in favoarea lor. Nimic nu iti va sta in cale!

Obstacolele pe care sa le depasesti: Vei avea tendinta sa te izolezi, asa ca nu ii da curs. Socializeaza intens, iti va aduce multe satisfactii!

Varsator

Cum sa obtii ceea ce iti doresti: Gaseste o cale sa ii ajuti pe ceilalti. Recunostinta lor si satisfactia personala te vor insufleti sa lupti pentru obiectivele tale.

Obstacolele pe care sa le depasesti: Ai tendinta sa judeci prea mult, oameni si situatii, inclusiv pe tine. Lasa-ti latura intelegatoare sa te domine in anul 2014.

Pesti

Cum sa obtii ceea ce iti doresti: Traieste clipa si speculeaza-ti intens natura flexibila. Tranzitiile iti aduc lucruri bune, accepta-le si adapteaza-te cu inima deschisa.

Obstacolele pe care sa le depasesti: Incearca sa ai o perceptie mai realista asupra vietii. Lasa-ti emotiile deoparte, iarba nu este intotdeauna mai verde in curtea vecinului. Pana si surprizele neplacute ale vietii pot atrage dupa sine schimbari pozitive.

Sursa foto: y55happy.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro