Astrologie

# zodii prietenoase #predictii #zodii #horoscop #astrologie

Top 5 cele mai prietenoase zodii

Este firesc si uman, ca fiecare dintre noi sa-si exprime dorinta de a impartasi emotiile, trairile, sentimentele persoanelor apropiate. Acesta este pricipalul motiv pentru care simtim nevoia sa ne facem prieteni. Pe masura ce timpul trece, principiile si valorile dupa care ne ghidam viata se imbunatatesc, mediul in care ne dezvoltam se schimba, si poate fi destul de dificil sa pastram prieteniile de odinioara.

 

Ne modelam personalitatile in functie de experientele si persoanele care ne inconjoara, astfel devenim din ce in ce mai sceptici si constienti cand vine vorba de atasamentele de durata, cum sunt prieteniile.

Este adevarat ca oamenii sunt diferiti, unii mai prietenosi, altii total inabordabili. Insa credem ca aceste caracteristici de personalitate sunt in stransa legatura cu Universul si semnele astrologice.

Iata care sunt cele mai prietenoase si sociabile zodii:

1. Gemenii

Fiind un semn mutabil de apa, cei cu ascendentul in gemeni sunt cele mai extrovertite, populare si atragatoare persoane. Curiozitatea este caracteristica definitorie a gemenilor. Mereu interesati de tot ce se intampla in jurul lor, joviali, amuzanti si carismatici, sunt adeseori primii care intra in discutie cu ceilalti. Sunt sufletul petrecererii, oriunde merg si au cei mai multi prieteni. Gemenii iubesc adrenalina, si pentru a-si satisface curiozitatea, acestia se implica mereu in cele mai distractive si interesante situatii. Indiferent de varsta unui geaman, acest semn are o inima tanara mereu, fiind gata de aventura. Prietenia cu acestia tinde sa fie jucausa si spontana, niciodata plictisitoare sau monotona!

2. Leu

Carismaticul Leu, este un semn fix de foc, condus de Soarele radiant. Acest semn tinde sa atraga prieteni si admiratori ca un magnet, asta datorita personalitatii puternice si increderii de sine pe care le emana.

Citeste mai mult pe yve.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare