Astrologie

#cele mai bune mame #mame zodii #predictii #zodii #astrologie

Top 5 cele mai bune mame in functie de zodie

Astrele influenteaza si de aceasta data, ne arata care sunt cele mai bune mame in functie de zodie si care este metoda acestora de a trece prin aceasta etapa mai mult decat coplesitoare din viata lor.

  1. Taur

Mama Taur are exact ceea ce trebuie - intotdeauna va avea un cuvant bun de spus, isi va sustine copilul indiferent de circumstante si-l va iubi mai presus decat orice. Este o persoana realista care va dezbate problemele existente din viata celui mic si-i va pune pe tava nenumarate optiuni pentru a fi sigura ca acesta va lua in considerare toate aspectele inainte de a lua vreo decizie. intotdeauna va miza pentru sport sau pentru alte activitati ce au loc afara, pentru socializare si comunicare.

2. Rac

Femeia Rac este o familista convinsa prin natura firii sale. Va face tot ce-i sta in putinta pentru binele partenerului de viata dar mai ales pentru copilul sau. Toate prioritatile si principiile ce le-a avut pana in acest moment al vietii se vor concentra strict pe cresterea, educarea si mai ales iubirea neconditionata a bebelusului.

Citeste articolul complet pe YVE.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare