Astrologie

#horoscop #zodii #horoscop dragoste #horoscop octombrie 2012 #predictii octombrie 2012

Surprizele in dragoste ale zodiilor in octombrie

Surprizele in dragoste vor coplesi viata personala a zodiilor in octombrie, sub influenta puternica a planetelor pasionale Venus si Marte. A doua luna a toamnei aduce un suflu nou pe plan personal nativilor din horoscop, atat pentru celibatari, cat si pentru cei implicati intr-o relatie de cuplu.


Berbec


Zodia Berbecului cunoaste o noua era in dragoste dupa doi ani in care a avut de suferit pe plan sentimental, din pricina pozitionarii planetei Saturn in casa iubirii. Octombrie vine cu rezolvarea conflictelor si debarasarea blocajelor emotionale ale nativilor. Calatoriile romantice, propunerile de casatorie sau deciziile pozitive domina acum viata Berbecilor.


Taur


Nativii zodiei Taur vor avea brusc o predispozitie catre flirt, de aceea persoanele singure vor fi mai deschise cunoasterii unor potentiali parteneri. Intrucat Marte si Venus tranziteaza in acelasi timp zodia, viata sexuala cunoaste imbunatatiri majore.


Gemeni


Prima saptamana din octombrie va fi banala pe plan sentimental pentru Gemeni. Lucrurile se schimba radical dupa data de 7 octombrie, cand planeta Marte intra in casa iubirii si ii face pe nativi sa fie mai inventivi si mai entuziasti fata de sexul opus. Relatiile de cuplu se bucura de un suflu nou, iar noile legaturi sentimentale au toate sansele sa se concretizeze.


Rac


Pentru Raci, luna octombrie vine cu mai multa seriozitate si intensitate in viata de cuplu. Nativii sunt dispusi sa faca mari sacrificii pentru implinirea lor personala, chiar daca acest lucru inseamna sa inchida ochii in fata micilor obstacole pe care le intampina. Atitudinea ii ajuta, in mare parte, sa isi rezolve problemele sentimentale restante.


Leu


Pentru Lei, surprizele romantice se vor tine lant in luna octombrie. Sunt energici, plini de pasiune si receptivi la nou. Nativii se aprind foarte repede si cedeaza greu in fata ispitelor, de aceea au o vulnerabilitate crescuta fata de infidelitate. Aventurile de o noapte nu ies din discutie, nici macar pentru cei casatoriti.


Fecioara


Fecioarele se bucura de liniste, armonie si intelegere in cuplu, inca din primele zile ale lunii octombrie. Nativii devin mai interesati de compatibilitatea intelectuala cu partenerul si se arata dispusi sa uite conflictele trecute, pentru a intretine starea de calm din viata personala. Octombrie aduce persoanelor din aceasta zodie multa stabilitate sentimentala.


Balanta


Balantele se numara printre cei mai favorizati sentimental nativi din horoscop in luna octombrie. Celibatarii sunt irezistibili pentru sexul opus, iar cei cuplati reusesc sa se reconecteze emotional cu partenerul de viata. Optimisti si afectuosi, nativii acestei zodii iubesc cu intensitate in octombrie.


Scorpion


Scorpionii vor fi foarte surprinsi de cat de rationali si logici devin in iubire. De obicei persoane instinctuale, Scorpionii isi descopera interesul pentru comunicarea in cuplu, nevoia de socializare si de evolutie. Cei singuri vor avea un avant nou in a-si gasi un partener, lasand pretentiile exagerate in trecut.


Sagetator


Sagetatorii pot avea cateva surprize neplacute in cuplu, din pricina conflictelor aduse de opozitia lui Jupiter si Marte. Totusi, libidoul le scapa de sub control in octombrie si se stapanesc cu greu sa nu ii dea frau, cu oricine se arata dispus.


Capricorn

 

Capricornii care se afla intr-o relatie serioasa sunt influentati benefic de astre in luna octombrie. Nativii redescopera farmecul de a trai momente frumoase alaturi de partener si devin interesati de gradul de compatibilitate intelectuala cu acesta. Celibatarii isi doresc sa cunoasca oameni cu care sa faca schimburi de idei, mai presus de a se axa strict pe atractia fizica, pasionala.


Varsator


Varsatorii devin atat de entuziasti in privinta necesitatilor inimii, incat devin capabili de orice sacrificiu pentru a ajunge la starea maxima de euforie sentimentala. Cei singuri au toata disponibilitatea de a se angaja intr-o relatie, iar cei cu un partener se transforma radical in bine, de dragul armoniei in cuplu.


Pesti


Pestii incep cu stangul luna octombrie din prisma vietii personale, fiind mai iritabili decat oricand. La jumatatea lunii, spiritul lor critic se domoleste si afiseaza mai multa toleranta pentru sexul opus. Daca cei cuplati nu se pot astepta la surprize coplesitoare in dragoste, Pestii celibatari vor scapa de acest statut mai repede decat cred.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top