Astrologie

#compatibilitate #relatie #astredamus #astrolog astredamus

Suntem compatibili pentru ca relatia sa dureze?

Andreea, 19.09.1991 ora 7:30 am. Prietenul meu e nascut pe 07.10.1990 ora 3:00 am. As vrea sa stiu daca suntem compatibili .

Astrolog Astredamus:
Andreea, pe voi doi va leaga, de departe, o dragoste fizica. Va simtiti in largul vostru in grupul de prieteni comuni. Langa el simti ca poti fi tu insusi. Menirea lui e tocmai aceasta de a-ti deschide sufletul si a simti care este drumul Dvs in aceasta viata. Sa nu intelegeti ca va va explica cu amanunte acest fapt. Ci, simpla lui prezenta va face toate astea, sa va redea bucuria sufletului.

Dar, compatibilitate pentru casatorie, pentru o viata traita impreuna, nu este. El doar va deschide si va elibereaza sentimentele, care sunt inchise in mintea Dvs. In timp, relatia se va destrama, va interveni un anume fel de agresivitate si conflict. Veti zice ca nu e adevarat. Dar nu va trece mult timp, si incet, incet, va veti simti agitata in prezenta lui. Comunicarea placuta trupeasca va face loc unui sentiment de anxietate. In acel moment, menirea lui se va fi incheiat, iar Dvs va veti gandi la schimbare.

Alienad, 01/09/1983, ora 10.00; prieten 04/07/1987, 9.00 dimineata. Intrebarea mea este daca aceasta relatie va dura.

Astrolog Astredamus:
Da, va dura relatia, va fi frumoasa si placuta. Gandurile voastre se completeaza reciproc, sunt complementare. Deoarece nu aveti aspecte disonante majore, veti trece peste orice mici conflicte. Aceste mici conflicte vor porni mereu de la complementaritatea gandurilor si sentimentelor.

Cu fiecare zi petrecuta impreuna veti invata sa va uniti dorintele si sa le canalizati intr-o singura directie. Poate la inceput sa fie putin mai dificil. In timp, insa, descoperiti ca puteti fi o singura forta care lucreaza pentru fericirea si prosperitatea relatiei. Anul acesta va fi pentru amandoi mai dificil. Dar tocmai aceste dificultati va vor uni si vor duce la o relatie stabila in timp si sentimente. El va va implini visele, si va aduce o stabilizare finanaciara si comunicationala a Dvs. Va face, prin prezenta lui, sa fiti mai responsabila si mai organizata pe aceste aspecte.
 
Giliana, nascuta in Bucuresti pe 17.10.1982, ora 5.30-6 , iar el este nascut in Bucuresti pe 16.06.1986, ora 7.30. As vrea sa stiu daca vom fi in viata asta impliniti in dragoste unul alaturi de celalalt?

Astrolog Astredamus:
Cu parere de rau va spun, aspectele astrale comune nu indica un raspuns pozitiv la intrebarea Dvs. Sunteti o fire foarte complexa, pe care ceilalti cu greu o pot intelege. Nu acesta este principalul impediment, cu toate ca este un aspect care va duce la multe neplaceri personale, in toate relatiile pe care le veti avea.

Veti gasi pana la urma persoana care sa va inteleaga, si sa aprecieze la justa valoare personalitatea Dvs. Aceasta complexitate a personalitatii este un lucru bun, si va aduce numeroase avantaje in relatiile cu ceilalti, dar mai putin in dragoste. Acest prieten nu va face decat sa va aduca o nesiguranta , incertitudine si indoiala vizavi de ceea ce si cine sunteti. Sunteti inteligenta si sclipitoare in orice situati, iar prezenta lui va va face sa puneti la indoiala aceasta capacitate a Dvs. In timp va va bloca creativitatea, si comunicarea. Nu e persoana pe care o cautati.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului