Astrologie

#predictii #zodii #horoscop #astrologie #animale de companie

Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun ce animal de companie ti se potriveste

 

Animalele de companie ne imbogatesc viata in multe feluri. Ori de cate ori ai grija si iubesti o alta creatura, faci ceva bun pentru tine insuti. Cand ne plimbam cainii, ne imbunatatim sanatatea. Cand ne mangaiem pisicile, ajutam la eliminarea stresului.

Exista multe tipuri diferite de animale de companie si poate fi dificil sa stii ce fel de animale sa alegi. Dar, din fericire, semnul tau zodiacal te poate ajuta sa gasesti animalul de companie perfect.

Berbec - Cel mai bun animal de companie pentru un Berbec este un caine din rasa Boston Terrier. Ai nevoie de un animal de companie care sa se potriveasca cu cantitatea ta abundenta de energie, iar acesta este acest caine mic, dar robust. El este gata sa plece atunci cand esti si tu.

Taur - Incet si sigur sunt cuvintele tale, asa ca, in mod natural, o broasca testoasa este cea mai buna alegere pentru tine.

Gemeni - Gemenii pot comunica cu aproape toata lumea, asa ca animalul de companie perfect este, evident, un papagal vorbitor.

Rac - Esti o persoana grijulie, asa ca de ce sa nu adopti un animal de companie cu nevoi speciale? Vei avea pe ce sa-ti concentrezi toata atentia, iar ei vor primi in sfarsit dragostea pe care o merita.

Leu - Pentru ca esti mare si indrazneata, ai nevoie de o felina puternica ca animal de companie. Un serval ar putea fi potrivit pentru tine. Un serval este o pisica salbatica care provine din Africa de Sud si Centrala si, desi nu este o pisica de casa, toarce, ciripeste, suiera, maraie, grohaie si miauna.

Fecioara - Fecioarele sunt practice, atente la detalii si concentrate. Un animal bun pentru o Fecioara este un dihor. Dihorii sunt linistiti, prietenosi, curiosi, inteligenti si sunt niste tovarasi fascinanti.

Balanta - Pentru ca este o provocare pentru o Balanta sa ia o decizie, cea mai buna directie de urmat pentru un animal de companie este sa nu ai unul, ci sa ai cate unul din fiecare. Sa speram ca toti se vor intelege, pentru ca nu exista nimic pe care o Balanta il uraste mai mult decat conflictul.

Scorpion - Scorpionului i-ar placea sa aiba un sarpe ca animal de companie, pentru ca este la fel de secretos, misterios si uneori imprevizibil ca si el.

Sagetator - Sagetatorilor le place sa fie salbatici si liberi, asa ca un cal este cel mai bun animal de companie pentru ei. Sa speram ca calul poate egala energia proprietarului lor.

Capricorn - Capricornii sunt practici si prospera in cadrul unei structuri. Vor avea nevoie de un caine care poate fi si caine de paza si animal de companie. Un Akita ar fi o alegere buna, deoarece sunt demni, curajosi si loiali.

Varsator - Varsatorii sunt foarte pasionati de tehnologie, asa ca le-ar placea un hamster sau un gerbil care are o cusca super-implicata, cu tuburi, roti si senzori.

Pesti - Pestii pot fi visatori pana la extrem si uita foarte repede. Un peste este animalul de companie ideal pentru ei. Se vor bucura sa priveasca un acvariu plin de pesti exotici, iar daca uita sa hraneasca pestii, nu-i nimic; ar trebui sa poata supravietui timp de o saptamana sau cam asa ceva.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare