Astrologie

#sex #femeia #berbec #taur #gemeni #rac #leu #fecioara #balanta #scorpion #sagetator #capricorn #varsator #pesti

Sex si zone erogene in functie de zodie

Sex la femeia Berbec
 

Femeia Berbec este foarte activa din punct de vedere sexual, dar asta nu inseamna ca este si foarte transparenta. Ea stie sa isi ascunda foarte bine dorintele patimase si se descopera doar atunci cand simte ca e cel mai potrivit moment.

Femeia din zodia Berbecului agreeaza perversiunile sexuale si este deschisa la tot ce e nou. Nu ii este teama sa experimenteze si nu se da in laturi de la nimic.

Femeia Berbec, atat in viata de zi cu zi cat si in pat este impunatoare si are mereu initiativa – este o femeie hotarata si reuseste sa obtina tot ce isi doreste. Acest lucru nu inseamna ca ii place mereu sa fie “sefa” – din contra – adora cand partenerul ei pune piciorul in prag si are initiativa.

Femeii berbec nu trebuie sa ii propui lucruri noi pentru ca ele vor veni de la sine si vei fi placut surprins.

Zone erogene: fruntea, fata in general, tamplele, parul, urechile.



Sex la femeia Taur


In general, femeia din aceasta zodie cedeaza usor si nu merge pe principiul “daca ma las asteptata, o sa ma doreasca mai mult”. Aceasta incearca sa profite de orice si este in stare sa se puna bine cu seful pentru a se bucura de o promovare ori de o marire de salariu. Scopul scuza mijloacele.

Foarte rar se intampla ca femeia Taur sa se implice sentimental, dar atunci cand acest lucru se intampla, ea devine patimasa si extrem de posesiva.

Femeia Taur stie sa isi innebuneasca iubitul si sa ii ofere surprize erotice... extrem de picante. Adora sexul in general si se topeste dupa sex oral.

Zone erogene: gatul, zona din spatele urechilor.

 


Sex la femeia Gemeni


Femeia Gemeni este femeia care prefera cariera in locul sexului. Este o persoana care doreste sa ajunga cat mai sus din punct de vedere social si nu considera sexul ca fiind o prioritate.

Din momentul in care reuseste sa ajunga acolo unde isi propune, sexul devine un excelent catalizator intre placere si reusita.

Trebuie sa retineti faptul ca femeia Gemeni este greu de multumit din punct de vedere sexual si ca daca vreti sa o cuceriti, trebuie sa va inarmati cu multa rabdare si putere.

Zone erogene: mainile si bratele sunt cele mai sensibile.

 


Sex la femeia Rac


Nativele zodiei Racului au un simt al sexualitatii foarte dezvoltat. Acestea isi uimesc partenerii pentru ca, desi par foarte fragile si timide, reusesc sa isi descatuseze toate fanteziile erotice.

Femeia Rac are o imaginatie foarte bogata si imediat ce scapa de inhibitii, nu-i va fi teama sa iti arate ... ce stie ea sa faca. Ii place sexul oral si nu se da inapoi de la masturbarea reciproca.

Acestea sunt in stare sa ierte orice daca partenerul stiu sa le duca il al noualea cer si stiu sa le ofere placerea de care au nevoie.

Zone erogene: sanii, abdomenul.

 


Sex la femeia Leu


Femeia Leu duce, de obicei, o viata libera si nonconformista si este usor de sedus. Aceasta nu tine cont de consecinte si are o viata sexuala tumultoasa. Femeia Leu adora sexul si il considera un lucru minunat – simte ca sexul este o nevoie speciala fara de care nu ar cunoaste fericirea.

Aceasta are o atitudine perversa atunci cand este in pat si, uneori, reuseste sa ii sperie pe barbatii care ajung in patul ei. Asa ca daca esti usor de impresionat si de dominat, mai bine nu te incurca cu o astfel de femeie.

Zone erogene: spatele, coloana vertebrala.

 


Sex la femeia Fecioara


Femeia Fecioara nu se topeste dupa sex si totusi, atunci cand ii simte gustul este greu de stapanit.Este o zodie usor controversata atunci cand vine vorba de sex – nu prea are chef de sex, dar atunci cand are, ia initiativa fara sa stea prea mult pe ganduri si ii place sa se joace, sa experimenteze.

Are momente cand face dragoste, cand adora sa isi sarute partenerul si are momente in care vrea, pur si simplu, sex.

Femeia din zodia Fecioarei stie sa spuna NU atunci cand este cazul, nu ii place violenta si nu poate fi convinsa sa faca ceva ce nu isi doreste cu adevarat.

Zone erogene: abdomen, gat, fund, coapse.

 


Sex la femeia Balanta


Pentru femeia Balanta, sex-ul este un lucru cu totul special si nu o face niciodata doar asa, de dragul de a o face. Barbatul care vrea sa ajunga in patul ei, trebuie sa o surprinda si sa ii spuna lucruri uluitoare si nemaipomenite – asta nu inseamna ca e usor de impresionat si ca cedeaza dupa cateva vorbe.

Aceasta este o femeie fidela si nu concepe sa isi insele iubitul si asteapta acelasi lucru din partea lui. Femeia Balanta simte nevoia de apreciere si ii place foarte mult ca barbatul de langa ea sa o aprecieze atat la nivel psihic, cat si la nivel fizic - adora sa fie complimentata in pat.

Zone erogene: fesele.

 


Sex la femeia Scorpion


Femeia Scorpion este o femeie alaturi de care niciun barbat nu se poate plictisi vreodata. Este plina de pasiune, fascinanta si, uneori, obositoare.

Aceasta, la fel ca si femeia Balanta este fidela si se casatoreste doar din dragoste.

Cat despre sex... ea este cea mai erotica femeie din zodiac si cand vine vorba de sex, nu are limite pana in momentul in care nu obtine satisfactia sexuala.

Zone erogene: organele genitale.

 


Sex la femeia Sagetator


Aceasta nu este deloc caracterizata de cuvintele stabilitate si fidelitate. Ea trece de la un barbat la altul fara strop de remuscare. Incearca sa gaseacsa "victima" perfecta pentru placerile ei sexuale si nimic nu o poate impiedica sa fac acest lucru.

De multe ori, femeia Sagetator este recunoscuta ca fiind superficiala si usoara, dar in momentul in care aceasta se indragosteste, devine dependenta de partener si uita de “nebuniile tineretii”.

Zone erogene: solduri, coapse.

 


Sex la femeia capricorn


La capitotul sex, femeia Capricorn este poate singura reprezentanta a zodiacului care spune multe si face putine. In toate discutiile, aceasta pare foarte deschisa spre nou si foarte experimentata, insa in intimitate, lucrurile nu stau deloc asa.

Femeia Capricorn are tendinta sa aiba relatii extraconjugale si, de aceea, la varste inaintate ea va fi divortata, dar cu foarte multi prieteni si amanti.

De asemenea, aceasta merge pe principiul ca trebuie sa imbine utilul cu placutul, asa ca nu se supara daca in urma unei partide de sex, primeste si cateva atentii.

Zone erogene: genunchii, abdomenul, spate, zona de sub brat.



Sex la femeia Varsator


Femeia Varsator este inzestrata cu o frumusete uluitoare si o sensibilitate desavarsita – viata ei sexuala nu este tumultoasa, din contra, este placuta si linsitita.

Aceasta are nevoie de un partener rabdator, un iubit care sa o introduca subtil intr-o atmosfera senzuala si erotica.

Desi dispune de o imaginatie bogata, acest lucru nu se aplica si in viata ei sexuala. In general nu se extaziaza foarte tare si prefera ca totul sa se desfasoare in liniste.

Zone erogene: fesele si partea superioara a piciorului.

 


Sex la femeia Pesti


Nativele din zodia Pestelui nu pun mare accent pe relatiile fizice, preferand mai mult o idealizare a partenerului.

Traiesc totusi cu ideea ca daca pot obtine diverse avantaje datorita frumusetii de care dispun, trebuie neaparat sa o si faca, iar unele femei aflate in aceasta zodie considera ca si sex-ul este un mod de a plati un serviciu.

Zone erogene: picioarele in intregime, talpile.


Sursa foto : horoscoper.net



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare