Astrologie

#horoscop #karma #relatie #astrolog

Sensul vietii, karma si pozitia sociala

Gabriela P., 30.04.1972, 12.30-13.00, Bucuresti. Ce am facut in alte vieti si am de platit acum? Va multumesc anticipat

Astrolog Amphora: Gabriela, ai sensul vietii catre Capricorn, ceea ce indica o Karma referitoare la pozitia ta sociala in raport cu sensibilitatea sufleteasca si cu tendintele strict feminine catre o viata de familie. In trecutul tau karmic ai contat permanent pe sprijinul familiei in rezolvarea problemelor proprii, asteptand sa scapi de responsabilitati. Ai trait fara pretentii, ramanand imatura. Erai prea fragila in plan emotional. Mai multe incarnari succesive, te-ai impotrivit maturizarii, pretinzand celor din jur o daruire emotionala totala, cerand sa fii tratata ca un copil. De obicei stateai in umbra unei personalitati puternice care iti prelua problemele, ba chiar se si lupta in locul tau. Chiar si acum incerci sa treci pe umerii celorlalti propriile probleme. Erai tipul copilului vesnic revoltat pe nedreptatile vietii, dar fara a face nimic pentru a schimba asta. In aceasta viata sarcina este de a invata responsabilitatea si autocontrolul. Karma indicata de regentii sensului vietii se manifesta in special in plan sentimental, unde vei fi fortata sa te maturizezi prin lectii de viata in care ai senzatia ca nu esti indeajuns iubita sau intervin rupturi sentimentale si chiar perioade de singuratate reala sau doar interioara si de depresie. Uneori aceasta karma inseamna relatii sentimentale paguboase, dar si o educatie rigida primita de la parinti, ca si o eventuala dominare excesiva din partea unuia dintre ei, ceea ce probabil a afectat relationarea ta cu ceilalti, ori prin a te face sa te manifesti rigid, ori prin a fi prea sincera si astfel vulnerabila. Ceea ce te ajuta sa-ti implinesti scopul karmic si sa depasesti neajunsurile este o karma pozitiva dintr-o viata in care ai practicat in izolare o forma de spiritualitate, si care iti insufla o mare putere interioara de transformare si de regenerare sufleteasca.
 

Fieroiu Andreea Irina, 08.07.1978, 23.30, Bucuresti. Ce am facut in alte vieti si am de platit acum? Multumesc

Astrolog Amphora: Andreea sensul vietii in Balanta, casa 6 vorbeste despre vieti anterioare de suferinta si de limitari, de posibile experiente traite in izolare dar si de interes pentru spiritualitate, de vieti in care ai putut fi un ocultist sau chiar un deschizator de drumuri in domeniul ezoteric . Astazi esti oarecum marcata de angoasa, de indelungile intervale de singuratate, de retragere, dar si de o frica de necunoscut, ca si de nevoia intensa de limpezime in domeniul relational. Poti avea capacitati de clarviziune latente manifestate prin vise premonitorii, dar karma se poate rezolva si prin relatii afective profunde, desi sentimentele pot sa nu fie aratate si sa ai senzatia ca partenerul se poarta rece cu tine. Exista si riscul unor despartiri bruste si dramatice, iar transformarea si devenirea ta sunt legate de casnicie si de orice relatie in care te implici afectiv, fie cu iubire fie cu sentimente de respingere fata de cineva.
 

Alina Silvia, 22.03.1975, 11.42, Pitesti. Ce am facut in alte vieti si care este karma mea sentimentala?
 
Astrolog Amphora: Alina, cu sensul vietii in casa 5 rezulta o karma sentimentala dar si in legatura cu copiii sau creativitatea. In vietile anterioare, ai trait intr-un mod extrem de nonconformist, avand o mare nevoie de libertate  (necompatibila cu niste responsabilitati de parinte sau de familist). In aceasta viata ai conceptii foarte personale despre cum sa-ti educi copiii, cauti sa obtii un echilibru intre relatiile de amicitie, intre anturaj, pe de o parte si viata de familie, pe de alta parte, pentru ca poti avea prieteni acaparatori care sa te deturneze de la indatoririle personale. Ai tendinta de a impleti iubirea cu prietenia, de a-ti trata partenerul sentimental ca pe un copil, de a avea o pozitie autoritara in cuplu. Descendentul in Capricorn indica o casatorie tarzie sau o relatie matrimoniala aparent lipsita de pasiune, desi esti o fiinta sensibila care reactioneaza emotional foarte puternic. Opozitia Venus-Uranus retrograd indica iubiri fata de prieteni sau dusmani din alte vieti, instabilitate sentimentala, iubiri fulgeratoare, posibile scandaluri amoroase, dar si capacitatea de a te rupe de trecut fara sa mai privesti inapoi.



Foto: www.photo.minghui.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului