Astrologie

#predictii #zodii #horoscop #astrologie

Semnele zodiacale care se lauda cu o mare capacitate intuitiva

Unele semne ale zodiacului au o mare capacitate intuitiva. Acestea sunt capabile sa prevada cum se va incheia o situatie sau daca se va intampla ceva neasteptat datorita puterii lor de a percepe energia celorlalti.

Care sunt zodiile cu o mare capacitate intuitiva

Pesti

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt creative si tind sa aiba un mare simt al perceptiei si intuitiei, precum si extrem de sensibile. Acestea sunt atat de conectațe la propriile lor sentimente incat sunt capabile sa perceapa sentimentele celorlalti.

Rac

Intuitia Racului provine dintr-o conexiune profunda cu sentimentele sale, care ii permit sa dezvolte o abilitate psihica care il impiedica sa ajunga in situatii inconfortabile.

Cand oamenii stapaniti de acest semn vor inceta sa asculte vocea lor interioara, cu siguranta vor intra in probleme.

Scorpion

Nativii din Scorpion sunt uimitori in a descoperi preocuparile si intentiile celorlalti oameni. Practic, miros minciunile si inselatoriile. Acest lucru se datoreaza faptului ca sunt foarte constienti de capacitatile lor, permitandu-le sa se conecteze cu energia altora.

Fecioara

Fecioarele sunt foarte atente la ceea ce se intampla in jurul lor si datorita veghei intra in joc capacitatea sa intuitiva extrema.

Acestea nu fac lucrurile in mod superficial. Trebuie sa sape adanc si sa analizeze cele mai mici lucruri care se intampla. Acestea tind sa analizeze mai mult decat oricare alt semn zodiacal si vor ajunge sa repare bucati rupte ale unui puzzle printr-o analiza atenta si o citire contiua a unei anumite situatii sau a unei persoane in profunzime. Datorita analizei lor  vor ajunge la descoperiri care se vor dovedi de fapt adevarate. Tendinta lor de rezolvare a misterului este ceea ce, in principiu, face intuitia.

Gemeni

Gemenii sunt foarte intuitivi. Sunt semne sociale si stiu cum ar trebui sa se plaseze in fata diferitelor adunari. Ei stiu cumva instinctiv ce va fi apreciat de un anumit grup de oameni. Nu le place sa ramana singuri. Le place sa socializeze si le place sa citeasca oamenii prin conversatiile pe care le fac.

De multe ori este posibil sa vezi un Geaman care completeaza o propozitie pentru tine fara sa se gandeasca de doua ori. Este ca si cum ar fi stiut ce gandesti exact si ce doreai sa spui, dar pentru ca ai pierdut cuvintele pentru a-ti exprima ideea, este motivul pentru care a spus-o pentru tine. Vei fi uimit de cat de bine te poate citi.

Gemenii fac o prima impresie nemaipomenita, deoarece stiu, datorita intuitiei, ce anume iti va placea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro