Astrologie

#karma #casnicie #astrolog #relatie

Ratiunea si sansele de imbunatatire a karmei personale

dumitrut81, nascut pe 12 mai 1981, intre orele 19.30-20.30, Bucuresti: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Ai descendentul in Taur, ceea ce predispune la o casnicie stabila, trainica, in care siguranta materiala este importanta.

Cum Soarele, Venus si Mercur se afla in casa casatoriei in tema ta, este subliniata astfel importanta relatiilor sentimentale si a casniciei in viata ta. Dar, ar putea sa semnifice si posibilitatea mai multor uniuni legale, chiar daca tu esti predispusa catre iubiri stabile, catre fidelitate si profunzime a sentimentelor.

Opozitia lui Venus cu Uranus, aflat in casa 1 a personalitatii si prin aceasta important in tema, te poate atrage in furtuni pasionale care sa duca la ruptura. Dar tu ai capacitatea de a stapani emotiile puternice si de a judeca lucrurile, calm, la rece, in asa fel incat sa reechilibrezi balanta dintre tine si partener. Luna neagra pe Ascendent are o semnificatie karmica mult mai accentuata. Ea marcheaza o datorie din alta viata platita intr-o relatie cu o mare incarcatura emotionala si cu multa atractie erotica. Vei constientiza o anume greseala pe care o faci in cuplu si  aceasta datorie va avea darul de a-ti schimba atitudinea in legaturile tale afective.

Cristina, 1 iulie 1982, ora 13:05   iar el 4 ianuarie 1976: Ce datorii karmice exista intre mine si iubitul meu?

Astrolog Amphora: Sinastria arata ca Soarele lui se afla pe nodul sud al sensului vietii din tema ta, Cristina. El are de platit o datorie din trecut fata de tine, in ceea ce priveste legaturile de familie – tema compusa releva ca au mai fost intre voi vieti in special de tip parinte-copil sau profesor-elev, dar si dintr-o casatorie din alta viata ori dintr-un alt gen de legatura in care ati avut un parteneriat legal.

Cum sunteti nascuti in doua semne opuse, relatia voastra este stimulativa, dar se joaca de pe pozitii de concurenta reciproca. Relatia voastra este de tip Berbec, adica intensa, pasionala, cu accente de gelozie. Este insa dinamica, entuziasta, o relatie in care amandoi va exteriorizati bine sentimentele. Cum Luna ta se afla in conjunctie cu sensul vietii din tema lui, rezulta ca legatura voastra provine dintr-o relatie karmica pozitiva, acest aspect este unul din indicii de uniune legala, deci da posibilitatea casatoriei si veti fi impreuna si in vietile ulterioare.

Anca, 21.07.1980, Constanta ora 6 dimineata: Care este karma mea sentimentala?

Astrolog Amphora: Anca, ai descendentul in Varsator, ceea ce marcheaza un partener cu o nevoie mai mare de libertate intr-o casnicie, dar poate informa si despre o casatorie amanata ori intarziata.

Venus plasata in Gemeni, casa 11, te predispune la o anume instabilitate sentimentala. Mai predispune si la o mare capacitate de a comunica, de a avea prieteni, relatii, de a fi in acelasi timp iubita si prietena cu partenerul tau, lucru foarte important si destul de greu de obtinut.

De asemenea, poate sa semnifice partener sentimental din grupul tau de prieteni sau din strainatate. Trigonul cu Pluto iti daruieste abilitate in a-i observa si evalua corect pe ceilalti, iti da sentimente profunde si pasionale, marcheaza persoana care iubeste cu trupul si cu sufletul in acelasi timp.

Careul cu Saturn te poate pune in fata unor relatii cu parteneri nepotriviti, a unei despartiri dureroase de cineva drag. Opozitia cu Neptun daruieste romantism, dar avertizeaza si asupra tendintei de a-l idealiza pe partener, de a-l impodobi cu calitati care exista doar in imaginatia ta.

De aceea, stiind ca ai acest aspect, pentru a reduce risul dezamagirilor este bine sa incerci sa nu te implici profund intr-o relatie inainte de a-l cunoaste bine pe cel alaturi de care te hotarasti sa ramai.

 


 

 

 

Daca vrei sa pui o intrebare astrologului, citeste articolul despre serviciul gratuit de astrologie si contacteaza-ne pe emailul indicat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Top