Astrologie

#horoscop #zodii #prieteni zodii #amici zodii

Prieteniile intre zodii

Prieteniile reusite intre indivizi depind, intr-o oarecare masura, de compatibilitatea dintre zodii. Asa cum partenerul de viata ideal se afla sub un semn astral sau altul, la fel se intampla si in cazul persoanelor alaturi de care se consuma o amicitie. Cele mai reusite relatii de prietenie au o stransa legatura cu influentele astrale.

Berbec

Cei mai buni prieteni pentru Berbeci sunt Varsatorii, deoarece au o doza de nebunie frumoasa care ii stimuleaza pe acesti nativi. Varsatorii sunt printre putinii care nu vor avea timp sa se supere pe Berbecul cel entuziast, dar care poate lasa lucrurile facute doar pe jumatate pentru ca se grabeste catre o noua actiune. Berbecii si Varsatorii sunt prieteni buni tocmai pentru ca amandoi sunt in permanenta cautare a noului.

Taur

Taurii vor avea intotdeauna o relatie desavarsita de prietenie cu Pestii, deoarece acesti nativi au acea liniste interioara alaturi de care Taurii se simt in largul lor. Amandoi sunt vulcani de sentimente in esenta, dar nu exteriozeaza prea mult, ceea ce lasa aparenta de calm. Ei reusesc sa se inteleaga bine si fara cuvinte, Pestii putand sa dea Taurilor stropul de visare necesar.

Gemeni

Pe inima Gemenilor sunt Berbecii, deoarece nativii duali sunt adolescentii zodiacului, iar Berbecii sunt copiii alaturi de care fac o echipa minunata. Berbecul are trupul in continua miscare, Gemenii au mintea in continua miscare: iata de ce combinatia Gemeni - Berbec este una exploziva, dar extrem de benefica de ambele parti. Impreuna, pot face orice prin entuziasm si optimism.

Rac

Prietenii de suflet ai Racilor sunt Taurii cei calzi si senzuali, asezati si stabili, oamenii care tin la relatiile de prietenie si care se simt bine in intimitatea caminului. Amandoi au nevoie de un loc al lor, amandoi au nevoie de sentimentul de apartenenta si sunt capabili de orice sacrificii pentru cei dragi.

Leu

Prietenii de baza ai stralucitorilor Lei sunt Gemenii, nativii mereu in contact cu tot ce este nou. Gemenii, cu versatilitatea mintii lor, sunt mereu in stare sa ii faca pe Lei sa asculte, deoarece egocentristii regi ai jungeli vor sa fie in mod constant informati si pusi la curent in privinta metodelor posibile de evolutie. Gemenii sunt mereu in pas cu moda, indiferent din ce domeniu este aceasta.

Fecioara

Prietenii capabili sa faca o Fecioara sa se simta inteleasa rational si emotional sunt Racii. Acestia au capacitatea de a nu se lasa prea intimidati de critica Fecioarei si de a o face sa simta ascultata. Ei pot sa puna mereu la indemana Fecioarei un umar pe care aceasta sa isi planga imperfectiunile si micile tragedii.

Balanta

Balanta cauta prezenta Leilor ca si prieteni, din simplul motiv ca le satisfac nevoia de expunere sociala. Balantele se hranesc in general cu energia pe care o capata din relatiile lor personale.

Scorpion

Scorpionii prefera ca prieteni Fecioarele, pentru ca sunt cei care ii dau accesul la acele amanunte vitale, iar Scorpionul stie ca puterea este a celui care cunoaste lucrurile pana in cel mai mic detaliu.

Sagetator

Cel mai bun tovaras de drum pentru un Sagetator este Balanta, cu capacitatea ei de a iubi adevarul, (atat de asemanatoare cu a Sagetatorului) si cu nevoia ei de a socializa si de a lega noi relatii de prietenie. Sagetatorului ii place si latura artistica a Balantei, adora felul in care mediaza conflictele si considera Balanta un element de echilibru in viata.

Capricorn

Si Capricornii au o slabiciune in materie de prieteni, aceasta fiind zodia Scorpionului. Maestri ai dominarii din umbra, amandoi isi doresc sa conduca lumea discret. Ambii sunt capabili sa foloseasca ceea ce stiu si sa isi doreasca mereu mai mult de la viata. Scorpionii ii dau acces Capricornului la un gen de cunoastere pe care acesta si-o doreste mult, dar si la experiente care ii pot largi orizontul.

Varsator

Varsatorii se inteleg cel mai bine cu Sagetatorii, cu care au in comun dragostea de libertate. Ei se plac teribil din simplul motiv ca pot sa dispara oricand, fara sa fie nevoie sa dea vreo explicatie celuilalt la intoarcere.

Pesti

Si pentru Pesti exista o zodie de care sunt fascinati si pe care o atrag in preajma lor - zodia Capricornului. Pestii sunt asociati cu calugarii, iar Capricornii cu pustincii, deci ambii sunt capabili sa foloseasca tot ceea ce stiu sa isi restranga la un minim vital consumul de alimente si nevoia de a ”detine” obiecte sau oameni. Pestii reusesc sa umple deficitele emotionale ale Capricornilor.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro