Astrologie

#astrolog #amphora #astrolog amphora #vieti anterioare #karma #nivel spiritual

Plati din vieti anterioare

Beatrice, nascuta pe 21.04.1978, ora 22.30, Bucuresti: Ce tipuri principale de karma releva sensul vietii in astrograma mea?

Astrolog Amphora: Regentii karmici ai horoscopului tau - se calculeaza in functie de sensul vietii – sunt planetele Venus si Marte. Ele releva urmatoarele doua tipuri karmice principale de rezolvat in aceasta viata:

O karma de Rac (care este mai mult pozitiva) este marcajul unui spirit care intr-o viata principala a lucrat mult la evolutia sa spirituala si se afla in relatie cu familia, subconstientul, intuitia. Ea permite o mare reusita in viata, ca si o evolutie spirituala buna. Ocaziile favorabile apar usor dar de regula trebuie valorificate imediat pentru a putea beneficia de ele.

Si o karma de Leu, care se rezolva in raport cu povestile de dragoste si copiii. De obicei este o karma mai dificila, cand subiectul poate sa nu aiba copii, dar sa-i doreasca, si sa sufere din dragoste, pentru ca in relatiile sentimentale are un liber arbitru mai redus. Dar tocmai suferintele din iubire il vor face sa creasca spiritual, pentru ca acesta este unul din scopurile principale ale existentei. Tema nu indica faptul ca nu vei avea copii, dimpotriva, arata o fertilitate buna si probabilitatea sa ai 2 copii, dar indica niste probleme minore, cu unul din ei, legate de sanatate.

Doru, 15.08.1986, ora 00:00, Bucuresti, masculin: Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: Intrebarea ai pus-o foarte bine, pentru ca ai sensul vietii in casa karmei , deci sunt niste lectii de trecut si de invatat. Tu in alte vieti ai fost victima propriului egoism, cautand sa-ti impui vointa excesiv de mult in fata celorlalti. Ai esuat adeseori in iubire, pentru ca erai mai mult in cautarea unor parteneri care sa asculte si sa faca tot ceea ce le dictai.

Esti o persoana care beneficiaza de foarte multe incarnari, posibil ca aceasta sa fie capatul evolutiei tale spirituale, traind ultima, dar si cea mai dificila experienta in plan fizic. Ai judecat oamenii prea critic, de aceea acum trebuie sa dai dovada de multa toleranta.

In aceasta viata ai unele experiente dificile, pentru ca trebuie sa te deschizi la nivel spiritual , spre lucruri inexplicabile. Nu te mai pierde in amanunte. Vei constata adeseori ca gandirea rationala nu ti se potriveste, ci trebuie sa te bazezi si pe intuitie. Vei vedea ca nu tot timpul lucrurile se desfasoara in viata dupa un plan bine pus la punct ci mai e loc si de evenimente neasteptate. Karma ta se poate indulci printr-o forma de arta, muzica, dans, sau printr-o profesie ori un hobby care sa te faca sa te dedici celorlalti – medicina, asistenta sociala, acte de caritate etc.

Ella, 9 ianuarie 1984, Chisinau, ora 11.40: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Ella, in primul rand ai pe Mercur retrograd in horoscop, ceea ce semnficica o karma cu copiii tai dar si o karma de comunicare . Ti-ai trait vietile anterioare fara sens, nestiind cum sa-ti folosesti talentele si cunostintele. Ai fost nepractica, instabila, dezorganizata, indisciplinata.

In actuala existenta trebuie sa inveti sa devii mai organizata, sa-ti stabilesti un scop precis, sa nu te apuci de mai multe lucruri odata.  Apoi ai o karma sentimentala in sensul ca in alte vieti ai avut parte de relatii sentimentale in care te-ai purtat haotic, fara respect poate, fata de partener, iar azi vei gasi in mod preponderent fosti iubiti din alte vieti (Venus in casa 8) cu care stabilesti relatii bazate pe o foarte intensa si uneori inexplicabila atractie fizica.

Dar pana nu vei ridica nivelul sentimentelor tale si al comportamentului tau de cuplu, pana nu vei actiona pentru a echilibra o relatie, vei trece prin rupturi bruste, prin a intalni parteneri care pot profita de sinceritatea ta sau pot asocia iubirea cu banii, intr-un fel sau in altul. (Venus in conjunctie cu Uranus si cu nodul sud al sensului vietii).



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului