Astrologie

#horoscop #zodii #ospitalitate zodii

Ospitalitatea in functie de zodie

Ospitalitatea este si ea o trasatura care poate varia de la un individ la celalalt in functie de zodie. In timp ce berbecul reuseste sa sa puna la punct si cel mai mic detaliu pentru masa oferita invitatilor, gemenii au toate sansele sa uite friptura in cuptor daca primesc un telefon interesant. Iata care sunt abilitatile ospitaliere ale fiecarui semn zodiacal in parte.

Berbec

Berbecii sunt gazde extrem de organizate, care nu isi lasa niciodata invitatii sa astepte pentru ca au uitat sa cumpere paine pentru festin. Preocupati de cel mai mic detaliu, isi rezerva suficient timp incat sa isi intampine mereu musafirii cu farfuriile aburinde si cu un pahar de coniac.

Taur

Taurii sunt ospitalieri si primitori, insa pot luat titlul de gazda anxioasa de cele mai multe ori. Stau in permanenta stresati ca musafirilor le lipseste ceva, petrec ore in sir sa aleaga ingredientele pentru mancare si indraznesc rar sa isi surprinda invitatii cu retete exotice.

Gemeni

Gemenii intocmesc meniul cu entuziasm, isi fac planuri marete vis-a-vis de cina pe care o ofera acestora si isi propun marea cu sarea, fara sa se gandeasca la eventualele esecuri posibile. Este suficient sa le fie distrasa atentia cateva momente, pentru a uita friptura in cuptor mai mult decat este cazul. In cele din urma, situatia se rezolva prin interventia unei a treia persoane.

Rac

Racii sunt gazde altruiste, care pun mai mare pret pe gradul de satisfactie al musafirilor, decat pe propria traire pozitiva. Aleg cu grija alimentele pe care le introduc in meniu, amenajeaza un cadru intim de discutii si se comporta parinteste cu cei care le trec pragul.

Leu

Leii sunt ospitalieri pentru ca au astfel ocazia sa demonstreze altora cate posibilitati financiare au. Vor comanda ceea ce ei considera a fi impresionant, isi trateaza oaspetii cu bauturi scumpe si fac, in general, risipa de mancare, doar pentru a nu parea masa saracacioasa.

Fecioara

Fecioarele prefera sa aiba invitati apropiati, din familie, care sa nu le judece prea aspru calitatile culinare si de gazduire. Planifica totul pana la cel mai mic detaliu, stiu intocmai ordinea servirii felurilor de mancare si nu lasa niciun colt de servetel sa se indoaie inestetic langa vesela.

Balanta

Balantele sunt gazde dornice sa isi multumeasca musafirii cu orice pret, dar mai ales sa aiba o prestatie originala si unica in fata lor. Vor cumpara cele mai neobisnuite ingrediente, vor amenaja incaperea cu lumini difuze si muzica lenta pe fundal sau isi vor surprinde invitatii cu momente artistice neasteptate. Vizitele in casa unei balante sunt intotdeauna sub semnul imprevizibilului.

Scorpion

Scorpionii nu sunt cei mai ospitalieri nativi ai zodiacului. Ei prefera sa mearga undeva in oras cu prietenii si apropiatii, decat sa ii primeasca la ei acasa. Daca domiciliul este singura optiune, atunci vor angaja cu siguranta pe cineva care sa se ocupe de masa si aprovizionare.

Sagetator

Sagetatorii sunt cei mai entuziasti cand vine vorba de musafiri. Adora sa pregateasca masa si sa se aprovizioneze cu multa bautura, garantii ale distractiei fara echivoc. Le plac preparatele iesite din comun, insa au nevoie de ajutor pentru pregatirea lor, dar si pentru curatenia ulterioara. Nu se tem de situatii stanjenitoare, pentru ca stiu intotdeauna sa se amuze de orice incident, fara timiditate.

Capricorn

Capricornii sunt gazde extrem de perfectioniste, care masoara la milimetru fiecare bucatica de morcov, pentru a se asigura ca nu prezinta niciun semn distinctiv negativ. Negociaza ore in sir la piata, isi dedica 4-5 ore gatitului si instruiesc restul membrilor familiei asupra conduitei impecabile la sosirea musafirilor.

Varsator

Varsatorii prefera singuratatea, insa nu se dau inapoi nici cand vine vorba de a onora vizita cuiva drag. Nu sunt rigizi si usor de suparat la masa, insa au asteptari marete cand vine vorba despre bunul simt.

Pesti

Pestii pun mare pret pe decor, ambient, detalii si accesorii, mai mult decat pe meniul in sine. Sunt dispusi sa cheltuiasca sume absurde pentru un festin care sa impresioneze musafirii. In rest, stiu sa creeze o atmosfera placuta si amuzanta la masa, calitate extrem de importanta pentru cineva cu adevarat ospitalier.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare