Astrologie

#obsesii #zodii #horoscop #astrologie

Obsesiile zodiilor

Sunt oameni care trebuie sa traiasca mereu in ordine, altii care sunt obsedati de dragoste si altii care iubesc riscul. De ce depinde aceasta ? Desigur, de personalitatea fiecarui individ, precum si de semnul zodiacal al apartenentei unei persoane.

Astrologia si obsesiile sunt legate? Aparent da. Sa vedem, semn cu semn, iluziile zodiacului.

Berbec: lupta de control. Acesta este un semn foarte puternic si agresiv, caruia ii place sa pastreze totul sub control. El va fi intotdeauna cel care comanda si nu va accepta sa imparta puterea cu altcineva. De aceea, "controlul" pentru Berbec este o adevarata obsesie.

Taur: semn zodiacal obsedat de siguranta. Din teama de a ramane singur si cu umerii goi, Taurul reactioneaza la situatii cu incapatanare, dar si cu rationalitate. Acest semn are nevoie de o viata confortabila si linistitoare, atat din punct de vedere economic, cat si din punct de vedere sentimental, tocmai din acest motiv el va fugi departe de orice fel de aventura extrema.

Citeste mai mult pe YVE.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro