Astrologie

#horoscop #zodii #noroc zodii #zodii norocoase

Norocul in functie de zodie

Norocul fiecaruia sta scris in stele, spune o zicala celebra. Iata de ce sansa fiecaruia de a cunoaste numai experiente pozitive in viata poate sa fie diferita in functie de zodie. Afla cum favorizeaza constelatiile destinul nativilor din zodiac.

Berbec

Berbecii sunt binecuvantati de noroc doar dupa ce au depus o munca importanta, dobandind majoritatea lucrurilor frumoase in viata prin forte proprii. Din fericire, acesti nativi nici nu au nevoie de noroc pentru a reusi, gratie firii lor ambitioase, creative si extrem de perseverente.

Taur

Chiar daca sunt constiinciosi si reusesc sa se afirme in orice domeniu, Taurii sunt norocosi din punct de vedere astral. In functie de pozitia lui Jupiter in astrograma, nativii pot castiga din senin sume consistente de bani, fara sa se astepte. Norocul nu ii ocoleste niciodata cand au nevoie de el, indiferent de circumstante.

Gemeni

Gemenii exceleaza in comunicare, unde au norocul sa fie extrem de eficienti. Astrele le ofera marea sansa de a fi mereu la locul potrivit, in compania persoanelor potrivite. Acesti nativi au mereu senzatia ca lucrurile se asaza convenabil fara sa se astepte, beneficiind de sprijin neconditionat din partea celor dragi.

Rac

Norocul Racilor este unul fluctuant, osciland de la situatii in care conjucturile astrale le asigura impliniri si succesuri neasteptate, la circumstante nefaste in care pierd totul si cad in paharul cu melancolie. Indiferent de situatie, Racii sunt nevoiti sa pastreze un echilibru si sa cunoasca arta acceptarii esecurilor si bucuriilor deopotriva.

Leu

Desi nu exceleaza in noroc nativ din abundenta, Leii simt aspectele pozitive formate de planete atunci cand Soarele si Jupiter "lucreaza" impreuna pentru ei. In aceste momente, Leii resimt cum viata lor este inundata de noroc, cum pot iesi in evidenta si cum se simt iar excelent in pielea lor.

Fecioara

Fecioarele se numara printre nativii mai putin norocosi sub raza astrelor, de aceea nu ar trebui niciodata sa se bazeze pe hazard atunci cand intreprind o actiune. Ei trebuie sa munceasca din plin pentru realizarile lor si sa isi exploreze calitatile native la tot pasul, pentru a trece cu brio peste greutati. Rareori Fecioarele gusta din paharul plin al norocului de-a lungul vietii.

Balanta

Nativii din Balanta au, in general, mult noroc in dragoste. Din fericire, ii avantajeaza acest favor al astrelor, deoarece iubirea ii poate schimba cu totul pe acesti nativi. Planeta Venus, cea care le guverneaza zodia, le va aduce mereu o implinire personala fara efort, care ii ajuta sa performeze in celelalte aspecte ale vietii.

Scorpion

Norocul Scorpionului ii scoate pe multi din minti, chiar daca nativii nu constientizeaza intotdeauna cat sunt de favorizati de soarta. Ei reusesc cel mai bine sa obtina ceea ce isi doresc, castiga sume de bani consistente cu putin efort si culeg roade dulci chiar daca nu le merita. Toate acestea, insa, doar in momentele in care reusesc sa se relaxeze si sa priveasca totul cu detasare.

Sagetator

Veselii Sagetatori se bucura de episoade pline de noroc aparute din senin, dar numai dupa ce muncesc din greu pentru planurile lor. Sansa apare atunci cand se asteapta cel mai putin, cand au senzatia ca nu exista nicio rezolvare si isi pierd orice speranta. Norocul ii surprinde ca un miracol, motiv pentru care il pretuiesc pe deplin.

Capricorn

Nativii din Capricorn stiu ca norocul nu le este intocmai punctul forte, de aceea aleg sa depuna un efort sporit in toate ariile vietii. Adevarati supravietuitori si capabili sa se reinventeze permanent, Capricornii aproape ca nu au loc de noroc in demersurilor lor dinamice si responsabile de zi cu zi.

Varsator

Varsatorii sunt adeptii zicalei celebre care spune ca "norocul si-l face fiecare", de aceea nu asteapta interventii divine sau de alta natura pentru a se realiza in viata. Acest nativi determinati s-au invatat mai degraba cu ghinionul si stiu cum sa-l ignore eficient, pentru a-si atinge telurile personale.

Pesti

Pestii se numara printre norocosii de varf ai zodiacului, gratie planetei Jupiter care le domina semnul zodiacal. Obisnuiti ca soarta sa ii avantajeze in general, Pestii au tendinta sa fie delasatori si sa astepte ca lucrurile bune sa vina de sine. Abia dupa dezamagiri repetate isi gasesc insufletirea de a actiona si de a-si explora norocul nativ.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro