Astrologie

#compatibilitate #compatibilitati #astredamus #astrolog astredamus #cuplu #relatie

Nivel de compatibilitate in relatie, in functie de astrograma

Rodica N. 18.01.1979 ora 14, Bucuresti, sex feminin, partener 11.04.1968, Giurgiu, sex masculin: As dori sa va intreb ce grad de compatibilitate exista intre noi?

Astrolog Astredamus: Intre Dvs si el nu exista obligatii. Aveti ceea ce construiti impreuna. Nu aveti nici macar aspecte tensionante, lucru bun in principiu. Lipsa unui aspect tensionant, care sa va motiveze, poate face ca in anumite situatii stresante, sa nu aveti interesul de a trece impreuna momente din viata mai putin placute.

Astfel ca oricand poate exista un abandon al relatiei, intr-o maniera frumoasa. Pur si simplu nu mai exista interes. Dvs, ca si Capricorn , cu ascendent in Gemeni, va cunoasteti foarte bine interesul, acela de a va crea o cariera de viitor, langa un om capabil sa va ofere stabilitate pe termen lung. Profesional, relatia ar fi excelenta pentru Dvs.

Ca si cuplu familial, ganditi-va ca in anii care urmeaza, iubirea Dvs va fi testata din temelii. Daca sunteti casatoriti veti fi aproape de un divort, daca nu sunteti casatoriti, atunci acest prieten e una dintre solutiile pe care le aveti, deoarece sigur exista si altcineva.

ACULAR, 25 mai 1981, ora 7,00, feminin, 16 ianuarie 1980, ora 23,45, masculin: Este o relatie care va functiona?

Astrolog Astredamus: Relatia va functiona. Sunt totusi de facut unele precizari. Nu ma refer la diversele diferente de opinii din cadrul unei relatii, care in definitiv dau culoare si unicitate. Este vorba de aspecte pe care trebuie sa le aveti in vedere Dvs ca parte feminina.

Pe parcursul derularii vietii in doi, in sufletul Dvs va incolti ideea ca el nu ar fi devotat total relatiei, si ca persoane feminine i-ar face avansuri suficient de multe pentru ca el sa cedeze. Lucrurile nu stau tocmai asa, ci e vorba doar de perceptia Dvs vis-a-vis de modul lui ce a relationa cu ele.

Insistand pe aspect, fara motive indubitabile, veti crea suferinta in cadrul familiei. Al doilea aspect, peste care trebuie sa treceti, este acela ca de multe ori pe traseul timpului veti avea teama ca unele actiuni ale lui privind deciziile familiale nu duc la ceea ce considerati ca ar fi normal. Ex. constructia sau locatia viitoarei case, sigur veti avea motive sa credeti ca o face mai mult in favoarea lui si nu a cuplului, ceea ce va isca destule contradictii. Cu toate astea el va avea suficienta rabdare in a trece peste diferentele de opinii pentru a salva casnicia.

Ionela I, 30 ian 1978 ora 18 Constanta, Radu. A. I. 24 ian 1979, Campina : As dori sa aflu compatibilitatea mea cu el.

Astrolog Astredamus: Relatia cu Radu este una din cele mai stabile relatii posibile. Legatura afectiva si sexuala as putea spune ca este totala, dar nu vreau sa folosesc cuvinte mari. Legatura va genera dragoste la cote maxime.

Aveti grija la 2 aspecte, si aici ma refer la Dvs, Ionela, sa nu va ganditi nicio clipa la ideea de a-i transforma stilul de exprimare sau cum considera el ca asa e bine sa se infatiseze in fata celorlalti. Al doilea lucru este acela de a nu face din Radu un element de posesiune, pana intr-acolo incat sa nu il mai puteti exclude din gandurile Dvs. Atunci cand Radu va observa ca e un element al obsesivitatii Dvs, se va speria. Stie in subconstient, ca doar posibilitatea unei suspiciuni de infidelitate la adresa lui va genera o razbunare inimaginabila, transformand iubirea intr-o ura a Dvs care il va urmari pana in panzele albe.

Aveti in comun acelasi tip de gandire, rationala, logica si constructiva. Totusi, (am unele banuieli date de pozitia astrelor) inca odata, totusi, daca simtiti ca posesivitatea asupra lui Radu v-a indus macar odata gandul razbunarii, lasati-l liber, ii puteti face mare rau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top