Astrologie

#astrologie #horoscop #predictii #personalitate

Nativii zodiacului cu cele mai dificile personalitati

Printre multele criterii prin care se diferentiaza nativii zodiacului, se numara si personalitatea lor. Daca un Berbec este usor de deslusit inca de la prima intalnire, Scorpionul va fi mereu ca un cufar de mistere si ganduri nerostite. Pe cand de complicati, de atat de fascinanti sunt nativii descrisi mai jos!

Te-ai intrebat vreodata care sunt zodiile cu cele mai dificile personalitati? Astrologia iti ofera un raspuns clar in aceasta privinta, cu informatii care te pot ajuta sa construiesti relatii stabile si sanatoase cu cei din jurul tau. Iata cei mai complicati nativi ai zodiacului!

Racul

Racul este poate cel mai complex si sensibil semn zodiacal. Intrucat este guvernat de Luna, starile lui de spirit pot fi la fel de schimbatoare ca astrul ceresc. Poate fi la fel de frumos si entuziast ca Luna Plina si in egala masura de melancolic si distant, precum Luna Neagra.

Racii au nevoie in permanenta de compania cuiva si sunt dominati de o necesitate incontestabila de a avea grija de ceva sau de cineva. Teama lipsei de siguranta este accentuata in cazul lor, de aceea acesti nativi se simt deseori rataciti.

Natura introvertita a Racilor ii face sa se ascunda prea mult timp in interiorul lor. Acest lucru conduce de cele mai multe ori la declansarea unor sentimente de autocompatimire, inutilitate si teama de esec. Un Rac temator poate fi rece, capricios si rautacios, convins de faptul ca nimeni nu il poate intelege cu adevarat. Fortareata emotionala de care un Rac se inconjoara este aparent o arma prin care acesta depaseste obstacolele vietii, insa ajunge sa devina un zid gros care se interpune intre el si cei din jur.

Scorpionul

Scorpionul este adesea cel mai putin inteles semn zodiacal, lasandu-se condus doar de propriile pareri si de instinctul scopului in viata. Personalitatea acestor nativi este profunda, invaluita in secrete si impenetrabila. Gandurile Scorpionului ajung sa ramana necunoscute chiar si de partenerul de viata. Scorpionii fie imbratiseaza viata cu un angajament total intr-un anumit scop, fie intr-o maniera detasata, de parca s-ar privi pe sine dintr-un plan existential paralel.

Singuratici si insetati de a stabili conexiuni adanci cu cei din jur, Scorpionii au o dorinta coplesitoare de a primi foloase inzecite pentru lucrurile pe care le daruiesc. Chiar daca par a fi persoane in deplin control asupra sinelui, Scorpionii sunt in realitate condusi de emotiile lor intunecate.

Fiind al doilea semn de apa, Scorpionul ajunge cel putin o data sa traiasca o criza emotionala profunda. In incercarea de a-si ascunde propriile vulnerabilitati, incep sa-i "intepe" pe cei din jur, simtindu-se amenintati. Acesti nativi par uneori ca au inima de gheata, retragandu-se in cochilia lor si vindecandu-si ranile prin singuratate.

Varsatorul

Varsatorul este un semn zodiacal cu personalitate cameleonica si dificil de descifrat, osciland de la un temperament extravertit si prietenos, la unul interiorizat si rece. Acest rebel al zodiacului refuza sa se supuna regulilor si limitelor, este un ganditor nonconformist, care rareori se muleaza dupa nevoile altora.

Un Varsator poate fi dificil de suportat, cata vreme el nu se teme niciodata sa spuna adevarul fara menajamente. Nu ii place sa isi traiasca viata "in turma", vrea sa fie mereu altfel, sa sfideze si sa impuna reguli. Foarte greu permite acest nativ cuiva sa intre in lumea lui si este deseori egocentrist. Extremist cand vine vorba de propriile convingeri, Varsatorul judeca persoanele din jurul lui, le eticheteaza si le clasifica. Are o rigiditate aparte in gandire, de aceea nu este niciodata dispus la compromisuri.

Judecata Varsatorului este de cele mai multe ori modelata de prejudecati si convingeri proprii. Nu accepta decat propriul punct de vedere si este ca o stana de piatra in negocieri. Cu un Varsator, ori traiesti in limitele lui, ori esti invitat sa iesi din peisaj. Gelos si posesiv, Varsatorul este paradoxal: vrea sa detina controlul deplin al vietii partenerului, insa refuza sa i se ingradeasca libertatea.

Sursa foto: danilovizzarro.it

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro