Astrologie

#horoscop #zodii #hobby zodii #horoscop timp liber #timp liber zodii

Metodele de relaxare preferate de zodii

Printre multele influente pe care astrele le exercita asupra oamenilor, se numara si metodele de relaxare preferate. In timp ce unele zodii isi incarca bateriile iesind in oras cu prietenii sau plecand in drumetii, altele au nevoie de cate un ragaz linistit, care sa le ofere ocazia sa citeasca o carte sau sa mediteze asupra cursului pe care l-a luat viata lor.

Berbec

Nativii-berbeci nu se relaxeaza niciodata cu adevarat stand ore in sir in fata televizorului, fara o ocupatie anume. Ei isi revigoreaza mintea si sufletul incercand un sport nou, punand in practica o reteta culinara inedita sau inventand un dispozitiv genial de uz casnic. Oricum ar fi, energia debordanta a berbecilor isi spune cuvantul si atunci cand, teoretic, ar trebui sa caute liniste.

Taur

Taurii sunt foarte tipicari din fire, relaxandu-se cel mai bine cu treburile casnice minutioase. Au obiceiuri numite generic "tabieturi", care obisnuiesc sa ii enerveze pe ceilalti membrii ai familiei. Taurii nu renunta la ele din principiu, dar si din nevoia restabilirii unui echilibru psihic prin aceasta actiune.

Gemeni

Gemenii isi relaxeaza trupul si mintea comunicand, astfel ca nimic nu ii vindeca mai tare de tensiuni si apasari de tot felul decat palavragitul la nesfarsit. In timpul liber, se destind in compania prietenilor, organizeaza intruniri si prilejuri de socializare, detestand momentele de singuratate , respectiv de tacere prelungita.

Rac

Racii se relaxeaza cel mai bine in sanul familiei, departe de agitatia din jur. Le place sa revina in locurile copilariei, sa isi aminteasca de timpurile trecute, sa citeasca romane asemanatoare cu viata lor si sa analizeze filme istorice. Machetismul sau alte hobby-uri care implica minutiozitate sunt extrem de relaxante pentru raci.

Leu

Leii se relaxeaza oriunde se afla in centrul atentiei si sunt admirati. Le place sa stie ca au o viata mondena, petrecand in cluburi de fite si servind cafeaua in cele mai scumpe localuri. Acesti nativi sunt predispusi investitiilor absurde in vacante de 2 zile la munte, acest tip de escapade fiind singurele moduri prin care leii se distreaza cu adevarat.

Fecioara

Nimeni nu se va relaxa mai mult prin menaj si ordonare decat o fecioara in timpul liber, acasa. Senzatia obtinerii unui luciu de reclama nu se compara cu nimic altceva pentru acesti nativi indragostiti de curatenie. Lectura si arta sunt alte forme specifice de relaxare pentru fecioare.

Balanta

Balantele se relaxeaza cel mai bine plimbandu-se, participand la piese de teatru si spectacole celebre si socializand in cercuri inalte. Se destind totodata imediat ce termina o sarcina de serviciu importanta sau desfasurand o activitate artistica, precum pictura sau origamiul.

Scorpion

Nativii din zodia scorpionului se relaxeaza in compania celor 2-3 buni prieteni, carora incearca sa le explice de ce le merita tot respectul. Participa cu placere la competii sportive sau jocuri de societate , insa se simt bine si in confortul propriului camin, reflectand la lucrurile importante care ii marcheaza intr-o anumita perioada.

Sagetator

Niciun nativ nu se relaxeaza mai tare decat un sagetator, petrecaret si sociabil din fire. Acesti nativi cauta mereu cercuri noi de oameni, le place sa ii distreze pe ceilalti, sa manance si sa bea in compania prietenilor si sa calatoreasca spre locuri noi.

Capricorn

Capricornii sunt prea responsabili pana si in timpul liber, pe care si-l petrec tot cu folos. De pilda, se inscriu in organizatii de protectia mediului si mobilizeaza oameni sa stranga gunoaiele din spatiile verzi. Perfectionisti din fire, capricornii incearca sporturi care sa le aduca beneficii pentru trup si minte, precum yoga sau pilates.

Varsator

Varsatorii se relaxeaza cel mai eficient prin intermediul imaginatiei lor creatoare. Daca au la indemana un mijloc de informare, cauta date despre adevaruri fascinante care vizeaza lumea inconjuratoare. In caz contrar, contureaza in minte tot soiul de scenarii despre cum ar putea sa revolutioneze viata pe pamant, daca ar inventa o masina a timpului, de pilda.

Pesti

Spiritualii pesti se relaxeaza in sanul familiei, alaturi de cei dragi. Apreciaza si momentele de singuratate, cand au prilejul sa citeasca o carte buna sau sa se roage, astfel incat sa isi redobandeasca echilibrul interior. Sunt mari fani ai lucrului manual si sunt creativi, ceea ce inseamna ca obiectele hand made sau sculptura le ocupa in general timpul dedicat destinderii.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro