Astrologie

#gemeni #femeia gemeni #astrologie

Maria Sarbu, astrolog: Femeia Gemeni - intre prietena, sora si iubita

Maria Sarbu, astrolog: Femeia Gemeni - intre prietena, sora si iubita

Alintata si prietenoasa, curajoasa si usor masculina, femeia Gemeni este duplicitara, asta nu inseamna ca te va insela ci inseamna ca la interior ea poate sa simta diferit de ceea ce iti arata.

De multe ori fuge de sentimente si cu cat tine mai mult la tine, cu atat mai mult isi doreste sa preiei tu franele si sa gestionezi lucrurile frumos. Un singur lucru trebuie sa il ai in vedere in relatia cu ea, nu ii face pe plac mereu pentru ca iti va fi foarte greu sa o intelegi de ce fuge si de ce te face sa suferi, pentru ca nici ea nu va sti sa isi explice, dar nici nu va sti cum sa gestioneze acea fuga.

Daca vrei sa o pastrezi pentru tine trebuie sa stii sa fii acolo mereu, putin sa o domini, putin sa ii dai libertate si mai ales sa stii sa ii raspunzi cu incredere si niciodata sa nu o minti. Minciuna va fi cel mai simplu mod de a te parasi.

Este directa si are nevoie de dovezi de dragoste pe care sa le inteleaga, sa le auda si la care sa stie cum sa raspunda, altfel se va bloca, nu va sti sa reactioneze pentru ca nu a inteles la ce anume te referi, ce implica asta si decat sa spuna o prostie, mai bine nu spune nimic. Desi uneori ar putea sa iti raspunda cu multa ironie si rautate chiar.

Dulce, rafinata si prietenoasa, naiva uneori, alteori superficiala, dar cu o dorinta de progres aparte, o indragesti pentru inteligenta ei stralucitoare, capacitatea de a-ti intoarce replicile, imbinarea frumoasa dintre sensibilitate si duritate, iar atunci cand iubeste va fi devotata.
Ea isi cauta iubirea prin relatii alaturi de zodii diferite si adesea o poate gasi in bratele unui barbat Varsator, Balanta sau Gemeni. Dar cu cat are mai multe povesti de dragoste esuate, cu atat are mai multe intrebari fara raspuns si tinde spre depresie. 
Feminitatea ei se implineste dupa 28 ani si este adesea o fire sportiva, grabita, copilaroasa.

Citeste totul despre femeia Gemeni si iubirea ei in cartea "Cum sa ai o relatie plina de iubire Cuplurile zodiilor". 

Sursa foto: metododorespeito.com.br

Daca doresti o astrograma sau sa te programezi la o sedinta la cabinetul astrologic, lasa-ne datele si vei fi contactat in cel mai scurt timp!

 

  •  
  •