Astrologie

#cariera #relatie #astrolog #karma

Lectii de viata dure, urmari ale karmei

Ica, 21.07.1960, in jurul orei 3.00 dimineata, in Suceava: Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: Ica, ai mai multe planete retrograde, printre care Mercur, semnificator al unei karme de comunicare cu familia ta de origine, poate in special cu mama. Dar karma aceasta mercuriana se poate rasfrange printr-un semn pe corp sau o problema de vorbire - de exemplu vorbitul putin peltic sau cu "rrr" frantuzesc.

Saturn retrograd se afla in casa casatoriei, ceea ce spune despre lectii mai dure de viata in cadrul casniciei, posibila vaduvie sau divort, datorate unor vieti anterioare in care ti-ai lasat balta familia pentru a-ti urma calea profesionala, sau le-ai impus dorintele si modul tau de a gandi, crezand ca tu ai mai multa dreptate decat ei. Totusi Saturn nu are aspecte cu alte planete ale temei, ceea ce face ca lectiile tale de viata sa fie mai dificil de inteles sau de abordat.

Jupiter retrograd in casa sanatatii marcheaza posibile boli de ficat-pancreas ca si o dereglare endocrina, datorate unor vieti de medic care nu si-a facut meseria cu responsabilitate. Daca la serviciu exista probleme de relationare cu colegii dar si cu sefii, aceasta vine din vieti in care ai vrut sa obtii lauri nemeritati si te-ai folosit de informatii culese de la altii pentru a-ti aroga drepturi si bunuri care nu-ti erau destinate.

Scarlett, 29 martie 1972 ora 04:35, Pitesti: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Scarlett, ai descendentul in Leu, ceea ce nu predispune la mai multe casnicii, ci la una singura, cu un barbat orientat catre recunoasterea sociala, catre obtinerea de functii si de onoruri publice.

Cum Iunona este retrograd, la fel ca si Uranus cu care se afla in conjunctie, inseamna ca ai o karma referitoare la sot, si ca ai intalnit/vei intalni un partener de viata cu care ai mai avut relatii si in alte vieti, cu care ai fost buna prietena, sotie, sau partenera de negot. Nu pare sa fie vorba despre o karma pozitiva de rezolvat, asa ca vei putea experimenta conflicte care se declanseaza pe neasteptate, din nimic si care evolueaza rapid catre adevarate scandaluri.

Pentru a aplana aceste probleme este nevoie de multa maturitate si nu de incercarea de a rastalmaci totul dupa cum par sa se prezinte lucrurile la un moment dat. Chiar daca oarecum aceasta viata este pentru tine una de sacrificiu (axa destinului in casa datoriilor karmice, a 12-a) pe drumul vietii esti ajutata sa-ti implinesti destinul si sa tragi invatamintele care trebuie din lectiile tale de viata (regentii karmici Luna si Saturn in aspect de trigon).

Ildi Petho, 4 august 1970 la ora 12.00 in loc. Turda: Ce lectii karmice am de invatat in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Ildi, ai sensul vietii in Pesti, casa 4, a familiei si parintilor, ceea ce da o karma relationala in special cu parintii. Luna in conjunctie cu Nodul sud al acestei axe indica o karma accentuata cu mama, iar Mercur, si el conjunct cu nodul sud al sensului vietii, indica o karma cu copii tai dar si cu strainii. Mercur in tema ta este guvernator al caselor strainatatii - 9 si 11.

Una din principalele lectii de viata este echilibrarea vietii profesionale si a carierei cu aceea de familie, pentru ca vii cu un bagaj karmic in care ai urcat social, ai ajuns in varful piramidei si acum ti se cere sa revii la baza. Este posibil sa ai un orgoliu inconstient foarte mare, sa fii perceputa de altii drept infumurata, dar tu sa nu te percepi deloc in acest fel. O lectie esentiala poate fi aceea ca daca vrei sa scapi de acasa in tinerete, pe parcursul vietii vei avea tot mai multe obligatii fata de parinti. Chiar vei avea impresia ca ei te supun la niste sacrificii pe care nu le-ai dorit, impiedicandu-te sa te realizezi profesional sau personal.

 


 

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului