Astrologie

#astrologie #partener #zodii #predictii #partener de cuplu #latura sumbra

Latura sumbra a partenerului tau, in functie de zodia lui

Personalitatea fiecarei zodii ascunde si o latura negativa, dictata de contextul astral aferent. Daca vrei sa-ti cunosti cu adevarat partenerul trebuie sa tii cont si de aceste parti intunecate, care pot iesi la iveala in situatii-limita. In functie de zodia sa, poti afla ce laturi sumbre ascunde partenerul tau.


Berbec

Nativii din zodia Berbecului pot fi extrem de violenti. In situatii de tensiune, Berbecii pot avea rabufniri nebanuite. Partenerul Berbec poate recurge chiar si la agresivitatea fizica in urma unei neintelegeri in cuplu.


Taur

Nativii din zodia Taurului pot ascunde un apetit al exceselor, care presupune de obicei placeri fizice. Taurii pot deveni extrem de usor dependenti de mancare, bautura sau sex, obsesii care pot scoate la iveala multe alte probleme si aspecte negative ale acestui semn zodical.


Gemeni

Gemenii sunt duplicitari, iar aceasta caracteristica se poate traduce si in comportamentul lor. Acestia pot trece de la o stare de extaz la agonie foarte usor si rapid. Cea mai negativa latura a nativului din zodia Gemeni vine tot trasatura sa duplicitara. Acesta poate minti, poate insela si poate face cu usurinta ilegalitati. De asemenea, nativul Gemeni are o mare iscusinta in a minti. Poate sa te manipuleze toata viata fara sa-ti dai seama ca, de fapt, este cu totul altfel decat crezi tu.


Rac

Instabilitatea emotionala si autoizolarea reprezinta laturile intunecate ale barbatilor din zodia Rac. De asemenea, dependenta de persoana iubita ii poate determina sa apeleze la gesturi extreme, cel mai mare risc fiind automutilarea sau sinuciderea.


Leu

Tirania este latura intunecata a nativului din zodia Leu. Obsesia pentru putere il poate determina sa se transforme intr-un monstru, in special pentru cei dragi. Partenera de viata este adesea persoana cel mai puternic afectata de acest comportament.


Fecioara

Nativul Fecioara este dominat in permanenta de sentimentul de ura si are un spirit critic extrem de dezvoltat, de aceea el are tendinta de a se izola si de a-si manifesta aceasta latura printr-un egoism exagerat. Nativul Fecioara are niste preferinte sexuale extrem de ciudate, chiar indreptate spre sado-masochism. Pentru a-si satisface fanteziile sexuale, Fecioarele pot apela periodic la serviciile oferite de prostituate.


Balanta

Nativul din zodia Balantei ar putea avea inclinatii violente in cuplu, din cauza apetentei sale spre dezechilibrul emotional si instabilitatii. De asemenea, Balanta are tendinte accentuate spre vicii, precum consumul de alcool sau de stupefiante, care ii pot insufla un comportament deviant.


Scorpion

Scorpionii pot avea o inclinatie sumbra aparte in privinta sexului. Nativul Scorpion poate ascunde o agresivitatea sexuala, poate avea obsesii erotice si poate manifesta un comportament sexual cu totul anormal.


Sagetator

Sagetatorul este predispus viciilor si dependentelor de orice fel. Nativul Sagetator poate ascunde o dependenta de alcool, dar si de droguri. De asemenea, poate avea un comportament sexual deviant, inclinat spre adulter.


Capricorn

Nativul Capricorn ascunde o mare pasiune pentru bani. In cazul in care cineva ar atenta la averea sa, Capricornul s-ar putea transforma intr-un cu totul alt om. Pentru a se imbogati, nativii acestei zodii pot face orice, sa minta, sa fure sau sa pacaleasca, fara sa stea prea mult pe ganduri. De asemenea, dorinta si lacomia lor sunt atat de mari, incat nu i-ar ierta nici pe cei mai dragi oameni.


Varsator

Varsatorii au tendinte spre o autoritate extrema, pe care si-o exercita de obicei asupra partenerului de cuplu. Partenerul tau Varsator ar putea deveni extrem de posesiv si ti-ar putea impune constrangeri grave. De asemenea, Varsatorii pot accede cu usurinta in grupuri infractionale, ceea ce le-ar putea accentua trasaturile negative.


Pesti

Latura negativa a nativilor Pesti o reprezinta manipularea emotionala. Stiu sa se prefaca si sa obtina tot ceea ce vor prin santajarea emotionala a persoanelor care sunt atasate de ei, iar partenera de cuplu este adesea principala victima.

Sursa foto: jewellerybyjoe.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare