Astrologie

#barbati #astrologie #zodii #predictii #stilul zodiei #horoscop sexual

La ce varsta va excela in pat, in functie de zodia lui

Pentru fiecare barbat, exista o varsta la care isi atinge potentialul sexual maxim. In timp ce unii nativi isi consuma toate resursele erotice la prima tinerete, altii ajung sa fie adevarati maestri in pat la varsta maturitatii. Vezi la ce varsta va excela in pat partenerul tau, in functie de zodia lui!


Berbec

Berbecii sunt in general amanti precoce, care incep sa isi acceseze sexualitatea la varste foarte fragede. In jurul varstei de 20 de ani, acesti nativi isi cunosc foarte bine trupul, stiu sa isi satisfaca partenera si au toate resursele fizice pentru a face performanta printre asternuturi. Energia sexuala a acestor nativi tinde sa scada in jurul varstei de 40 de ani.


Taur

Taurii nu isi incep viata sexuala foarte devreme, insa cand o fac, prefera sa descopere pas cu pas farmecul de a face dragoste. La 18 ani sunt timizi si retinuti, la 25 de ani sunt mai dezghetati si indrazneti, iar la 30 de ani isi ating apogeul sexual. Apoi au o constanta in prestatia lor la asternut, care este cumpatata si intensa.


Gemeni

Nativii in Gemeni isi perfectioneaza prestatia in pat odata cu trecerea timpului, devenind astfel dezihibati si foarte priceputi in miscari, dupa o lunga perioada de "antrenament". La 35 de ani, barbatii Gemeni ajung sa exceleze in pat, datorita "intelepciunii" pe care ajung sa o acumuleze, dar si din pricina faptului ca energia lor sexuala atinge cote maxime.


Rac

Racii isi ating maximul randamentului sexual odata cu maturizarea, dar si cu gasirea sufletului pereche. In cazul acestor nativi sensibili, apogeul erotic nu depinde atat de mult de varsta, cat de masura in care s-au maturizat din toate punctele de vedere si au invatat sa aiba incredere in ei insisi.


Leu

Nativii Leu pot fi considerati adevarati zei ai sexului, caci potentialul lor sexual este la un nivel superior inca de la inceputul vietii intime si ramane "sus" pana la adanci batraneti. Apogeul sexual al Leului se manifesta in jurul varstei de 28 de ani, ca apoi sa se mentina cu ajutorul conditiilor placute de trai: o relatie frumoasa, o viata sociala activa etc.


Fecioara

Barbatii Fecioara au multe bariere psihice pe care trebuie sa le depaseasca, pentru a ajunge sa fie cu adevarat buni la pat si sa se bucure de actul sexual. Acesti nativi se impaca pe deplin cu propria sexualitate mai tarziu in viata, spre varsta de 35 de ani, cand invata in sfarsit sa isi controleze temerile, sa isi inteleaga nevoile si sa empatizeze cu partenera de cuplu.


Balanta

Barbatii din zodia Balantei ajung sa fie foarte buni la pat destul de rapid, fiind dezinhibati si foarte pasionati de latura erotica a vietii lor. Imediat dupa majorat, acesti nativi pot sa impresioneze cu adevarat o femeie in pat si isi mentin potenta iesita din comun pana la 30 de ani. Apoi, daca sunt intr-o relatie serioasa in care s-a instalat monotonia, au nevoie de lucruri noi pentru a-si recapata entuziasmul.


Scorpion

Din punct de vedere fizic, Scorpionii sunt cel mai potenti la varste tinere, intre 18 si 25 de ani, cand libidoul lor biologic este mereu la cote ridicate. Pe parcurs, isi mai pierd din apetitul sexual si raman usor de stimulat mai degraba la nivel mental. Chiar si asa, Scorpionii raman potenti si dupa 45 de ani!


Sagetator

Sagetatorii se confrunta cu propriile confuzii in privinta sexualitatii, de aceea psihicul schimbator le poate sabota prestatia in pat. Pana la 25-30 de ani, sunt retinuti, complexati si tematori. Intre 30 si 45 de ani, incep sa isi atinga apogeul erotic, intrucat isi cunosc nevoile si au mai multa incredere in sine. Dupa 50 de ani, ar putea sa mai poata sa faca dragoste doar cu gandul.


Capricorn

Capricornii nu sunt usor de stimulat si nu exceleaza niciodata la asternut, dar tind sa fie mai dezinvolti, mai jucausi si mai energici catre varsta de 40 de ani, cand se bucura cu siguranta de o stabilitate confortabila in viata lor personala.


Varsator

Varsatorii imbina sexul cu mintea si filosofia cu starile orgasmice. Cand sunt foarte tineri, pot fi prea nelinistiti pentru a se desfasura in voie. Dupa varsta de 25 de ani, incep sa isi arate calitatile si uimesc prin virilitatea lor absoluta, de care se vor bucura pana la adanci batraneti.


Pesti

Pestii devin foarte buni la pat atunci cand sunt intr-un cuplu stabil, in care se simt confortabil si nu sunt judecati. Apogeul lor sexual poate sa vina la 18 ani sau la 40, in functie de momentul vietii in care reusesc sa isi gaseasca fericirea personala si armonia intima.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top