Astrologie

#horoscop #zodii #karma #astrolog

Karma si visele profetice

Stefan Cornelia, 14.08.1977, ora 01.00, Craiova-Dolj. Care este karma mea sentimentala si ce am de platit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Ai descendentul in Sagetator ceea ce orienteaza catre doua casnicii sau catre un partener de la distanta ori chiar din strainatate, cu care sa ai aceleasi idealuri de viata, cu care sa te potrivesti foarte bine la nivel intelectual. Dar el poate avea o educatie foarte diferita de a ta. Elemente karmice nu ai decat prezenta lui Marte si a Lunii negre in casa 12, a datoriilor karmice, care sugereaza vieti trecute de razboinic sau de persoana care a avut de-a face cu armele, focul, metalul dar si care intr-un fel sau in altul a mers pe un drum spiritual gresit, indreptand uneori cunostintele sale impotriva celor din jur si inspre obtinerea de avantaje proprii, cu consecinte implicit negative asupra apropiatilor. In aceasta viata este posibil sa intalnesti unul sau mai multi parteneri agresivi, in cazuri extreme, chiar certati cu legea, si sa ai un bagaj genetic delicat, in sensul de a mosteni o boala ciudata, rara sau greu de diagnosticat si de tratat.
 

Cristina I., 21.12.1982, ora 08.30, Bucuresti.  Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: Soarele, Neptun si nodul sud al sensului vietii in casa 12 sunt elementele karmice cele mai pregnante in tema ta natala, Cristina. Asadar rezulta ca esti destul de mult ancorata in trecutul tau karmic, iar viata aceasta este ori o continuare a celei imediat trecute, ori o viata in care la nivel spiritual , deci inconstient, ti-ai propus sa te eliberezi de cea mai mare parte a karmei tale, legata in special de dorinta de a te ridica social neglijand foarte mult pe cei dragi, chiar refuzand iubirea si fugind de casatorie. Acum esti la capatul unor incarnari pigmentate cu suferinta, ai fost probabil un pustnic care a trait in izolare, ceea ce in alte forme se mentine si azi. Poti traversa in aceasta viata lungi perioade de singuratate dintr-o nevoie de clarificare mentala a ceea ce se petrece in jurul tau. Poti avea chiar puteri paranormale de clarviziune si/sau vise profetice, dar este nevoie de un control foarte bun asupra lor. Aceasta purificare poate sa se rasfranga asupra vietii sentimentale, ceva mai rigide si austere, ca si asupra sanatatii. Simtul practic si punerea in serviciul umanitatii, prin acte de caritate , fie chiar si indreptate catre animale suferinde, nu doar catre cei in nevoie, orientarea catre casa, familie, origini, mai mult decat catre planul social si cariera pot fi cai de ardere karmica si de diminuare a unor efecte negative asupra ta.
 

Mihaela-Valeria Antal, 3.09..1983, ora: in jur de 09.00, Toplita, judetul Harghita. In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Cu descendentul in Berbec, Valeria, esti predispusa sa atragi un partener puternic, agresiv, sexy, chipes, plin de initiativa si energie, care nu se sperie de obstacolele vietii, cineva care sa lupte in locul tau sau alaturi de tine. Casatoria ta poate fi precipitata, facuta doar dintr-un  capriciu de moment, de unde rezulta riscul de a gresi. Ai nevoie sa te afirmi, sa conduci relatia, ceea ce de regula un barbat nu suporta si atunci vei deveni si tu agresiva, generand conflicte in casnicie, daca nu te vei autoeduca si nu vei reusi sa stii sa echilibrezi balanta si sa accepti sa mai fii si tu cea condusa. Esti autoritara si greu de supus, de aceea daca ai un partener care sa-ti semene la fire, probabil ca nu vei ramane toata viata cu el. Este mai indicat pentru tine un barbat care sa fie mai maleabil, care sa fie mai dispus a lasa de la el in favoarea ta. Cum Venus este retrograda in casa 11, foarte probabil ai datorii karmice in privinta sentimentelor fata de partenerii care la inceput iti sunt doar amici si fata de posibilii parteneri din strainatate.



Foto: www.lpgmindworks.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii