Astrologie

#karma #astrolog #relatie

Karma si viata cu doi parteneri

ORELY  14-06-1968 ora 12, prietenul meu el 19-12-1962 ora 06: Ce datorii karmice exista intre mine si el?

Astrolog Amphora: Orely, nu ai dat localitatea de nastere nici la tine, nici la prietenul tau. Asa ca raspunsul poate sa nu fie potrivit pe realitate. 

In primul rand, sinastria releva o legatura karmica foarte puternica dar bazata pe jocuri de putere (Luna lui in conjunctie cu Pluto al tau). Tu esti fascinata de prietenul tau, dar nu te poti abtine sa nu incerci sa-l manevrezi dupa bunul plac si sa profiti de el ca sa-ti satisfaci ego-ul. 

Relatia asta poate avea doua directii de evolutie. Prima: datorita posesivitatii tale si a rolului lui de ghid in viata ta, ea se va rupe brusc. A doua: data fiind incarcatura karmica subliniata si prin conjunctia dintre Luna neagra a lui cu nodul sud al sensului vietii tale, ceea ce sugereaza ca el are o datorie karmica de platit prin relatie de tip matrimonial , se poate sa va casatoriti tot pe neasteptate. 

Sorii in opozitie aduc dinamism si atractivitate in cuplu. Totusi, exista unele incompatibilitati de caracter si zodiile voastre de nastere imprima multa instabilitate. Amandoi sunteti nascuti in semne duble, dar alte aspecte predispun la neincredere reciproca si la adulter reciproc. Asa ca, dincolo de aspectele karmice, liberul arbitru va poate face sa alegeti fiecare alt drum, alt partener, alta experienta de viata mai apropiata de ceea ce va aduce linistea sufleteasca.

SILVIA sunt nascuta pe data de 04.01.1965 ora 9:10 Talpa, Teleorman: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Silvia, cu sensul vietii catre Gemeni, casa 5, rezulta ca lectiile tale de viata se refera la comunicarea si relationarea ta cu cei din jur, cu rudele apropiate, cu copiii tai, cu partenerii sentimentali sau cu orice persoana pentru care ai afectiune. 

In aceasta viata iti vine mai greu sa te acomodezi in viata de familie sau de societate, pentru ca ai o doza destul de mare de independenta si o nevoie de a fi libera sa faci ce vrei tu, in totalitate. 

Daca incerci sa te izolezi, vei fi obligata de circumstante sa ramai alaturi de ceilalti. Cum Venus se afla exact peste nodul lunar sud al axei destinului, rezulta ca ai avut in trecut vieti in care te-ai bucurat de avantaje, de succes, de iubire, de impliniri din toate punctele de vedere. In prezent iti doresti acelasi lucru, dar s-ar putea ca viata actuala sa fie un fel de pauza de cafea in toiul unei petreceri explozive. 

Daca nu accepti aceasta, ca acum ai parte de mai putine avantaje sentimentale si poate de o viata mai putin stralucitoare decat ti-o doresti, se poate sa fii fortata de contextele exterioare sa accepti  realitate chiar si mai putin convenabila. Asadar recomandarea este sa nu ceri de la viata mai mult decat iti poate oferi ea acum, chiar daca eforturile tale te indreptatesc la bonusuri sentimentale si materiale importante.

vestina 25.03.1974, Husi, h 00,10 min: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata.

Astrolog Amphora: Vestina, mai intai am remarcat in tema ta planetele retrograde Uranus, Neptun si Pluto. Ele te predispun la a fi implicata intr-o karma colectiva, de grup, care in cazul tau se manifesta in special prin cariera si relatiile tale cu sefii. 

Apoi, ai pe Saturn in casa casatoriei , ca si pe Marte, din pacate planete pe care vechii astrologi le numeau malefice, pentru ca ele orienteaza catre relatii destul de conflictuale si cu accente de duritate pe parcurs. Desi esti predispusa la relatii stabile, faptul ca ai descendentul in Gemeni indica si probabilitatea a doua uniuni legale. 

Opozitia Soarelui cu Pluto de multe ori indica o fatalitate legata de sot, vaduvie si ruptura sentimentala. Iar Soarele plasat in casa karmica 4 sugereaza legaturi si datorii din trecut fata de parinti, pe care se poate sa-i fi perceput ca fiind severi si dictatoriali. Dar aceasta pozitie anunta ca vei fi fericita si implinita in a doua jumatate a vietii, chiar mai spre batranete.
 


 

 

 

Daca vrei sa pui o intrebare astrologului, citeste articolul despre serviciul gratuit de astrologie si contacteaza-ne pe emailul indicat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare