Astrologie

#karma #misiune pe pamant #astrolog #amphora #astrolog amphora #vieti trecute #datorie

Karma si misiunea pe pamant

Rodica N, 18.01.1979, ora 14, Bucuresti: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?
 
Astrolog Amphora:
Tema natala dezvaluie in primul rand o karma legata de familie, de parinti. Saturn in casa familiei sugereaza vieti trecute in care v-a interesat mai mult pozitia sociala si ati neglijat originile, parintii, partenerul de cuplu si copiii.

Astazi reminiscentele acelor vieti se manifesta printr-o severitate a educatiei, prin a fi destul de austera, de intransigenta cu cei dragi, in efortul dv. de a le dori mai binele. Cum Saturn este retrograd, semnifica faptul ca sunteti un spirit batran reincarnat cu o anumita misiune pe pamant , care nu este nevoie sa fie adusa in sfera mintii constiente (de multe ori ne implinim mult mai bine scopul vietii atunci cand nu stim foarte exact care este acela; inconstientul e mai puternic si isi face mai bine treaba decat daca ar fi parazitat de ego).

Dar aveti si o karma importanta si, din pacate, negativa cu parintii dv. Apoi apare Jupiter retrograd, care de cele mai multe ori da un spirit justitiar accentuat. Dar, in acelasi timp, da si experiente in care ceea ce vi se cuvine dvs este luat pe cai ocolite de catre altcineva, ca urmare a unei arogante si a unor privilegii nemeritate, obtinute in alte vieti.

Kattaryna, 15.01.1980, ora: 16.45, Botosani: In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?
 
Astrolog Amphora:
In primul rand cu Juno in casa karmei rezulta ca ai o datorie de platit in casnicie si ca uneori vei percepe relatia matrimoniala ca pe un sacrificiu, ca pe o experienta de pedeapsa pentru tine, in aceasta viata.

Acest lucru este accentuat de faptul ca Saturn, guvernatorul descendentului horoscopului tau, este retrograd si se afla in Fecioara, semn al limitarii. Desi nu esti predispusa la separare si iti doresti o relatie de cuplu stabila, tu fiind foarte atasata de valorile traditionale ale casatoriei, o sa ti se para de multe ori ca te afli intr-un fel de inchisoare, intr-o izolare relativa, alaturi de sot.

Pe de alta parte te vei hotari destul de greu sa te casatoresti – descendentul Capricorn anunta de obicei casatorie tarzie, cu sot mai in varsta sau amanare a casatoriei. Daca intr-adevar ora nasterii este foarte corecta, atunci Venus se afla in casa 8, casa karmica prin excelenta, ceea ce predispune puternic la relatii bazate mai ales pe sexualitate intensa, pe atractie fizica, la relatii evident karmice, in care dincolo de pasiune exista elemente inexplicabile, atractii de tip hipnotic, telepatie intre tine si partener, relatii multiple, fara sa vrei neaparat acest lucru, rupturi bruste si chiar doliu.

Ancuta , 11.07.1982, ora 9.30, Giurgiu: Ce am facut in alte vieti si am de platit acum ?
 
Astrolog Amphora:
Tema natala il indica pe Saturn in Balanta, ceea ce predispune la o karma relationala. In acest caz individul poate fi marcat de o anumita izolare in plan social, de dificulati de comunicare afectiva, avand o “sete” intensa de iubire, armonie, echilibru, relatii.

Careul lui Saturn cu Soarele indica o acumulare karmica de mai multe vieti in care ati neglijat in mod constant si voluntar viata de cuplu, care se manifesta acum printr-o teama de relatii profunde si stabile in ciuda dorintei foarte puternice pe care o aveti. Este ca si cum ceea ce va doriti cu pasiune nu se poate realiza.

Acest model karmic implica o transformare de gandire, poate chiar si o educare a unei agresivitati  si a unei posesivitati inconstiente la nivel relational. In relatii va purtati prea posesiv (Luna in casa relatiilor) dar in acelasi timp instabil, dand mesaje contradictorii partenerului. 

Neptun retrograd in Sagetator, langa Juno, sugereaza vieti trecute in care ati renuntat la casatorie pentru un drum religios, dar astazi tocmai casatoria este importanta in viata dvs si veti avea de experimentat unele dezamagiri – atentie la a nu va « impodobi «  partenerul cu calitati pe care nu le are -  in relatia matrimoniala, care insa e o relatie romantica bazata pe comuniune spirituala si pe aceleasi idealuri de viata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro