Astrologie

#horoscop #karma #astrolog #relatie

Karma si frica de casatorie

Elena, 08 iulie 1986, ora 10:30, Bucurest. In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Elena ai descendentul in Pesti, care este un semn dublu, si astfel esti predispusa la doua casnicii, dar pe de alta parte amintiri neplacute din casatoriile altor vieti te fac sa ai o teama subconstienta de o relatie legalizata. Fireste ca nu-ti amintesti de ce te temi, dar exista o fuga de responsabilitatea unui cuplu legal, o dorinta de a nu te implica puternic intr-un asemenea cuplu. La aceasta se poate sa fi contribuit si o intamplare traumatizanta din copilarie, sau poate chiar casatoria parintilor tai sa nu fi fost un exemplu foarte bun de urmat. Jupiter pe casa casatoriei indica o reusita materiala prin sot, dar si el semnifica doua casnicii in viata. Partenerul tau ar putea fi mai in varsta ori il cunosti printr-o persoana matura. De asemenea conjunctia lui Saturn cu Iunona poate sa informeze despre faptul ca te vei casatori in a doua jumatate a vietii, cu cineva de la distanta, si nu este exclus sa fie chiar un strain, pentru ca ai un marcaj care predipune la stabilire in afara tarii, sau cel putin la distanta fata de casa in care te-ai nascut.
 

Petrache Ioana(nascuta popescu), luni, 17.09.1956 ora 8:00, com.Fauresti, jud.Valcea. Ce imi rezerva karma in viitor ,despre sanatate,relatiile cu cei din jur si  in ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: D-na Ioana, eu nu va pot raspunde in aceasta rubrica despre sanatate si despre viitor. Karma este ceva ce se refera la trecut, ca vieti anterioare, pentru previziuni va rog sa va adresati altui astrolog care poate sa va raspunda. Eu in cadrul acestei rubrici nu am dreptul, prin intelegerea cu site-ul acasa.ro, sa ma ocup decat de raspunsurile cu referire la aspectele karmice ale temei natale.
Asadar va pot raspunde la intrebarea cu privire la karma sentimentala.
Aveti descendentul in Berbec, astfel ca sunteti predispusa sa atrageti un partener puternic, agresiv, sexy, chipes, plin de initiativa si energie, care nu se sperie de obstacolele vietii, cineva care sa lupte in locul dv. sau alaturi de dv. Casatoria probabil a fost precipitata, facuta doar dintr-un  capriciu de moment, ori la scurta vreme dupa ce v-ati cunoscut sotul. Aveti nevoie sa va afirmati, sa conduceti relatia, generand uneori conflicte in casnicie. Sunteti autoritara si greu de supus, de aceea aveti nevoie de un partener care sa va semene la fire. Este mai indicat pentru dv. un partener care sa fie mai maleabil, care sa fie mai dispus a lasa de la el in favoarea dv. Cum Marte, stapanul casei casatoriei este retrograd, rezulta atat relatii cu un partener intalnit si in alte vieti, cat si datorii karmice de platit in casnicie in ceea ce priveste legatura cu copii si spiritul de sacrificiu pentru familie.
 

Consuela, sunt nascuta pe 6.01.1969 in Bucuresti in jur de ora 15:00. Ce tipuri principale de karma releva sensul vietii in astrograma mea?

Astrolog Amphora: Consuela ai sensul vietii in Berbec, ceea ce inseamna ca regentii karmici ai horoscopului tau sunt planetele Marte si Venus. Insa ambele planete se afla la aceeasi distanta fata de axa destinului, adica ambele releva ca ai de depasit un singur tip principal de karma si anume: karma de Taur, care inseamna detasare fata de valorile materiale si echilibrare a interesului pentru spiritualitate cu acela pentru bani si valori pamantesti. Ea implica multa siguranta de sine ca si nevoia de reusita ca satisfacere a orgoliului. Este posibil sa iti fi pierdut tatal de tanara ori sa-i fi resimtit multa vreme lipsa, intr-un fel sau in altul, adica prin lipsa fizica a lui, sau printr-o neimplicare accentuata in educatia ta. Vei fi ajutata de destin sa-ti implinesti acest scop si sa evoluezi conform nodului nord al axei, care arata ca ai de purtat o karma relationala delicata, dar care te duce la reusita pana la urma, in sensul de a invata sa fii independenta, de a-ti rezolva singura problemele. Odata aceasta lectie înteleasa si asumata, echilibrul va fi regasit.
 


 

Foto: www.herdaily.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top