Astrologie

#horoscop #karma #astrolog #relatie

Karma si crucea cosmica in semne fixe

Corina46, 03.12.1964, joi, Craiova. El – 16.11.1964, ora 00.00, Craiova. Ce datorii karmice exista intre mine si iubitul> avem o relatie de 11 ani si as dorii sa stiu daca se va concretiza.

Astrolog Amphora: Corina, intre voi doi este intr-adevar o mare compatibilitate sufleteasca si afectiva, desi personalitatile sunt diferite si poate ca uneori exista confuzii si neintelegeri intre voi. Tu il percepi pe el ca pe o iubire ideala, poate ca in primii ani ai relatiei ai avut unele surprize si ti-ai dat seama ca iti formasesi o imagine gresita despre el, dar este bine ca ati trecut peste inerentele probleme dintr-un cuplu si ati reusit sa fiti impreuna atata vreme. Da, legatura este karmica si amandoi aveti datorii dintr-o casnicie trecuta in care v-ati neglijat reciproc indatoririle casnice pentru avantajele unei pozitii sociale inalte. Aveti aspecte puternice care favorizeaza uniunea legala, dar si aspecte dinamice care dau culoare legaturii, dar care, daca puneti prea multa pasiune in aceste frictiuni, pot aduce distrugere. Insa timpul va ajuta sa va cunoasteti foarte bine si sa atenuati efectele neplacute ale diferentelor dintre voi doi. Aveti un acelasi drum de viata, si asta este foarte important intr-un cuplu. Asadar raspunsul la intrebarea ta este ca da, sunt sanse mari sa aveti parte si de casatorie, partenerul tau anul acesta va lua o hotarare pe termen lung privind viata lui sentimentala.
 

Kty, feminin, 03.05.1962, ora 14.30, Bucuresti. Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: Kty, in tema natala ai cateva careuri care formeaza niste configuratii numite cruce cosmica in semne fixe, respectiv careu in T dublu. Ele releva doua tipuri karmice referitoare la forme de atasament posesiv si la o comunicare defectuoasa, din vieti in care ai parasit si ai neglijat pe cei apropiati, respectiv in care ai avut acces la cunostinte inaintatea sau chiar la secrete ale magiei, dar pe care le-ai folosit in scopuri exclusiv egoiste si in defavoarea celorlalti. Ele indica situatii repetitive, cu aceleasi date si cu unele contexte asemanatoare, dar cu persoane diferite, cu rupturi sentimentale si pierderi de diferite feluri care te afecteaza emotional, pana cand lectia de viata este insusita si dorinta de schimbare a atitudinii tale vine din interior. Cu Saturn pe nodul sud al sensului vietii, in Varsator, rezulta ca ai de depasit si o karma a unor vieti in care erai foarte independenta si indisciplinata, o revoltata, desi altruista in felul tau si orientata catre a-i ajuta pe ceilalti. In aceasta viata esti supusa unei probe continue de forta. Te-ai încarnat pentru a deveni o persoana puternica si hotarata. In situatiile delicate va trebui sa te bizui mai mult pe propriile forte decat pe protectori, care chiar ar putea sa te tradeze la un moment dat. Iti este destul de greu sa gasesti un partener, fiind pusa în situatia de a trai timp indelungat mai mult singura, sau inconjurata de amici, dar nu de oameni pe care sa te poti baza, insa asta face parte din karma ta. Trebuie sa iti dezvolti talentele creatoare, sa inveti exprimarea de sine si sa te concentrezi asupra unui tel precis la un moment dat, nu asupra mai multor actiuni importante. Singuratatea este benefica evolutiei tale.
 

Floflo77, feminin, 25.08.1977, ora 12.00 a.m. in Targu Mures. As dori sa stiu ce  lectii karmice am de depasit in aceasta viata.

Astrolog Amphora: Floflo, cu Lilith in casa karmica 12, este posibil sa fi avut vieti anterioare in care ai mers pe un drum gresit din punct de vedere al credintei sau ai avut o viata duplicitara, iar asta s-a intamplat de mai multe ori, si astfel s-a format un automatism care te determina ori sa ai in prezent tendinta de a iubi in secret, de a avea relatii interzise, cu parteneri casatoriti, ori karma se regleaza printr-o boala genetic mostenita, sau o boala rara, care ar putea necesita operatie si spitalizare. Partea cea mai putin placuta a pozitiei Lunii negre este ca involuntar atragi inamici periculosi, intalniti in alte vieti si trebuie sa depui un anume efort pentru a-i depista si indeparta de la tine. Sensul vietii catre Balanta, casa sentimentelor, releva o karma relationala pe care o ai de rezolvat, in ideea ca ar trebui sa fii mai mult orientata catre ceilalti, catre cel drag, si mai putin catre realizarea de sine.



Foto: www.proastrology.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului