Astrologie

#karma #financiar #astrolog #astrolog amphora #bani #viata

Karma si banii

palaceatena, 27.06.1968 Timisoara, ora 22,30: Ce probleme sunt in karma mea si ce trebuie sa fac sa le indrept dpdv sufletesc? 

Astrolog Amphora: Din punct de vedere financiar tema ta il plaseaza pe Saturn in casa banilor, ceea ce poate fi un marcaj de limitare si de experiente dificile referitoare la bani, cu perioade in care resursele tale sunt minime, dar este si semn de avere stransa poate mai lent, insa sigur.

Depinde de tine sa reusesti sa te descurci cu mai putin o vreme, pentru a acumula si a duce o viata fara de griji mai apoi. Perioada actuala intr-adevar, iti actualizeaza o karma referitoare la bani si vei scapa de probleme dupa luna mai. Insa, in toamna, daca nu esti prudenta si nu te asiguri cumva, vei intra iar intr-o zona instabila cu banii.

Sentimental vorbind, careul Lunii cu Saturn te aduce in preajma unor situatii deceptionante, insa dincolo de hai sa zic raceala afectiva pe care o vezi la partener , este vorba si de o incapacitate a ta de a te simti iubita. Aici ai de lucrat, de analizat ce-ti doresti de la celalalt si de a compara cu ceea ce poate oferi el. Este bine sa nu ai asteptari mari de la cineva si sa primesti ceea ce-ti ofera, sa te bucuri de ceea ce poate fiecare sa dea. E pacat sa te lasi purtata de resentimente sau de tristete, cand ai un Jupiter asa de frumos in casa casatoriei care prezice casnicie fericita si indestulata material.

Raluca Georgiana, 29.09.1985, ora: 12:30, Bucuresti, sex: feminin: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Raluca, in tema ta este o singura planeta retrograda, si anume Jupiter, plasat in casa banilor. Aceasta spune ca ai beneficiat de mari resurse financiare in vietile anterioare si ai trait in lux si bogatie, reusind pe parcursul timpului sa-ti risipesti averea fara sa realizezi nimic important .

In prezent se poate sa traversezi perioade in care esti lipsita de resurse financiare si va trebui sa inveti sa te organizezi eficient pentru a te putea descurca. Esti mult ajutata de cariera ta sau de situatia sotului tau, iar prin aspectele sale Jupiter nu te predispune la o karma dura din acest punct de vedere.

Apoi Saturn este plasat in casa karmica 12 si in semnul Scorpionului, ceea ce prezice posibile boli ale organelor genitale datorate unei karme sexuale – aici pot aparea perioade de blocaje si inhibitii sau perioade in care apetitul erotic este foarte accentuat. Este bine daca te intereseaza spiritualitatea, sub orice forma s-ar manifesta ea. Cum Saturn este vid de aspecte, adica nu se afla in relatie cu nicio alta planeta din tema ta natala, este de asteptat ca aceasta karma, la fel ca si aceea generata de Jupiter, sa nu se manifeste foarte puternic in viata ta.

Manuela-Elena, Bucuresti, miercuri 30 octombrie 1963 ora 14-15: Vreau sa stiu ce am fost in vietile anterioare, ultima si antepenultima.

Astrolog Amphora: Draga Manuela, poate ai observat, citind celelalte raspunsuri, ca eu nu folosesc metode de analiza a temei natale din care sa reiasa perioada in care s-ar fi petrecut vietile anterioare. Asadar nu pot sa-ti spun ce ai fost tu in penultima viata. Insa despre ultima ta viata am doua surse din care pot raspunde la intrebarea ta.

Una, bazata pe un calcul matematic, zice asa:  „cred ca ai fost femeie in ultima ta viata.Te-ai nascut: undeva in teritoriul modern din Oceania in jurul anului 1750. Meseria ta a fost de: marinar, pantofar sau croitor. Te-a atras in permanenta noutatea, muzica, bucataria. Acum iti place foarte mult sa gatesti si sa calatoresti. Ai adesea sentimentul de deja vu. Ce trebuie sa corectezi in viata actuala: lectia ta este aceea de a invata discretia si moderatia si apoi, sa-i inveti si pe ceilalti acelasi lucru. Viata ta va fi mai fericita daca vei renunta la toate gandurile negative.”

A doua metoda analizeaza casa karmica 12: ai fost femeie in ultima ta viata, ai trait mult, insa in viata prezenta continui o mare parte a experientelor din trecut. Ai fost si inca esti avida de cunoastere, dar probabil la fel ca in trecut respingi anumite reguli universale, cosmice daca vrei, ceea ce in plan fizic se manifesta prin aceea ca nu intotdeauna reusesti sa-ti duci la indeplinire visele si idealurile pentru ca actionezi cand contextul exterior nu-ti este favorabil. Partea buna este ca nu te dai inapoi de la a lua totul de la capat si de a-ti realiza dorintele. Important este sa sesizezi la timp cand e bine sa demarezi o actiune, si cand e mai bine sa astepti momentul potrivit.

 

 

 

 

 

Sursa foto : rd.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea

Top