Astrologie

#karma #astrolog #astrolog amphora #viata #familie #astrograma #horoscop

Karma si alegerea puterii in defavoarea familiei

spirit_of_rubi, 30 martie 1991, ora in jur de  17:00, judetul Tulcea, orasul Babadag: Ce am facut in alte vieti si ce am de platit acum ?

planeta retrograda, exceptia lui Pluto (care jumatate de an este retrograd) plasat in Scorpion. Prin aceasta poate sa sugereze ca intr-o alta viata ai utilizat gresit informatiile si darurile psihice pe care le-ai avut sau chiar te-ai ocupat cu magia neagra. Dar pentru ca se afla intr-o cadenta, adica fara energii accentuate, este de presupus ca aceasta karma nu are sa te afecteze prea mult.

Totusi remarc ca Pluto se afla in opozitie cu Venus, ceea ce poate sa te faca sa experimentezi una sau doua relatii sentimentale mai dificile, in sensul ca te vei implica foarte mult si ruptura poate sa apara pe neasteptate si sa te afecteze mai mult decat -ai dori.

Sensul vietii catre Capricorn da un frumos destin in ceea ce priveste pozitia sociala, te indeamna mereu mai sus, mereu catre idealuri inalte si te ajuta sa treci peste obstacole. Casatoria, ca si orice contract legal, te ajuta foarte mult sa-ti implinesti destinul si menirea in aceasta viata.

Isaura, 10.02.1968, ora 20.00, Onesti, Bacau: Ce tipuri principale de karma releva sensul vietii in astrograma mea?

Astrolog Amphora: Regentii karmici ai horoscopului tau, Isaura, sunt planetele Marte si Venus. Ele releva ca principalele tipuri de karma pe care le ai de depasit in aceasta viata sunt karma plutoniana, una dintre tipuri karmice mai delicate, legata de rupturi sub toate formele – accidente, somaj, separari, doliu. Desi anunta cateva suferinte, aceasta karma permite o evolutie spirituala foarte mare, Vei avea unele obstacole, dar daca accepti provocarile destinului, recompensele vor fi pe masura.

Al doilea tip karmic este karma de , care inseamna detasare fata de valorile materiale, armonizarea interesului pentru bani si valorile pamantesti cu un interes egal fata de spiritualitate. Ea implica nevoia de a acumula valori materiale pentru a-ti satisface nesiguranta interioara sau chiar datorita unei vieti anterioare in care ai avut parte de bogatie si de protectia celor sus-pusi.

In prezent insa, oricat de greu ti-ar fi in unele momente, vei scapa ca prin miracol de orice pericol si vei fi in al douasprezecelea ceas ajutata sa te ridici de o mana nevazuta.

Selena - 25.04.1963 ora 6.00 (sase dimineata) localitatea Bucuresti: Care este karma mea in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Selena, ai sensul vietii in Rac, foarte aproape de linia care delimiteaza casa rudelor de Fundul Cerului (casa parintilor). Aceasta inseamna ca radacinile si originea, implicit familia, sunt foarte importante, deci trebuie sa iti asumi responsabilitatea fata de familie, camin si chiar de patrie.

Esti atrasa de trecut, de vestigii antice, ai indemanari casnice, poti face multe lucruri cu mainile tale (talent gospodarie, lucru de mana, etc).

Fara aceasta orientare spre familie, nu vei putea atinge scopul karmic. In vietile anterioare nu ai avut timp de familie si de rudele apropiate, frati sau surori, interesele tale de atunci fiind de alta natura: sociala sau politica. Ti-ai indeplinit sarcinile fata de colectivitate si societate, dar cel mai mult au avut de suferit sotul, copiii si familia.

Rolul de conducator din trecut s-a pastrat si in prezent, ceea ce te face sa vrei sa ii controlezi pe ceilalti, sa stii totul despre ce fac si ce gandesc ei. Stabilirea unui echilibru intre domeniul profesional si cel afectiv trebuie sa fie unul din scopurile cele mai importante ale acestei existente. Iti atingi menirea prin relatii cu publicul, prieteniile feminine, prin copii, prin dezvoltarea unei abilitati de a manui banii (sensul vietii in sextil cu Luna si Mercur).


 

 



Sursa foto : issnaf.org





 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare