Astrologie

#astrolog #relatie #karma

Karma in relatiile cu strainatatea

Alexandra, 25.07.1983, dimineata Bucuresti. Care este misiunea mea?

Astrolog Amphora: Alexandra ai sensul vietii in Gemeni, casa 11, a prietenilor si a strainatatii. Aceasta inseamna ca in viata actuala te straduiesti sa ai relatii cat mai independente cu ceilalti. Rolul de subaltern te incomodeaza cel mai mult, pentru ca intr-o viata anterioara ai beneficiat de libertate totala, fara sa iti bati capul cu grijile zilnice. De aici ti se trag conceptiile idealiste despre viata. Posibil ca intr-o alta viata sa fi fost profesor sau ghid spiritual, dar chiar si sa fi avut un rang foarte inalt, gen printesa, sa fi fost de origine nobila. Programul tau de viata in aceasta existenta este de a te debarasa de orgoliul excesiv, de a renunta la posesivitatea fata de fiintele iubite (care, uneori, a putut fi o adevarata sclavie), sa iubesti in mod sincer, detasat, altruist, universal, sa te orientezi catre grupuri, catre anturaj, catre cultivarea prieteniei. S-ar putea ca implinirea destinului tau sa aiba si legatura cu strainatatea, cu posibilitatea emigrarii, cu idealuri de viata care se vor implini la distanta fata de locul nasterii tale.

Heather, 14.04.1991, intre 22.00 – 23.00, Giurgiu. Imi puteti spune daca am avut intr-o viata anterioara sau voi avea o relatie in aceasta viata cu un barbat nascut pe 18.04.1971,in West Lothian, Bathgate, Scotia ?

Astrolog Amphora: Heather, dupa cum arata sinastria ar trebui sa ai o relatie cu acest om. Aveti un aspect foarte puternic de superpozitie a Soarelui lui cu Luna ta, ceea ce indica suflete-surori, adica suflete care ati avut multe incarnari impreuna, mai ales ca parteneri sentimentali. De altfel el ti-ar fi potrivit si ca sot (Iunona lui in casa casatoriei din tema ta), desi in timp ai putea sa-l percepi ca fiind critic si relativ rigid sau rece sentimental. Dar cum Venus a ta este plasata langa Saturn al lui, asta ar trebui sa duca la o legatura stabila si de durata. El ti-a fost un ghid spiritual, un preot poate, intr-o viata in care tu l-ai iubit si ti-ai fi dorit ca el sa renunte la menirea aleasa pentru a ramane alaturi de tine. In prezent exista sanse de a fi impreuna intr-o legatura emotionala intensa, plina de pasiune si de energie. Dar s-ar putea si ca diferentele de mentalitate sa vina in contradictie cu ceea ce-ti doresti tu de la viata. Depinde de amandoi sa va armonizati idealurile in asa maniera incat legatura pe termen lung sa fie posibila. Exista multa compatibilitate si atractie intre voi, dar sunt si aspecte asupra carora nu reusiti sa ajungeti la un acord. Firea energica si vulcanica a voastra, amandoi fiind Berbeci, ar trebui sa se manifeste echilbrat pentru ca lucrurile sa mearga in directia dorita de tine.
 

Dida, 10.02.1957. Ce datorie karmica am cu prietenul meu, nascut pe 02.08.1962?

Astrolog Amphora: Dida, este vorba despre o datorie karmica dintr-o viata mai veche, in care ati fost parteneri sentimentali sau ati avut o relatie de tip profesor-discipol. Acum tu ar trebui sa-l accepti pe el ca un fel de ghid in relatia sentimentala, desi se poate sa-l percepi uneori drept rece, pretentios si chiar excesiv de critic. Daca aceasta trasatura vine prea mult in contradictie cu asteptarile tale, se pot isca conflicte greu de depasit. Pe de alta parte el se simte irezistribil atras de tine, iar tu fascinata de sufletul lui, de partea pura din el, si se poate sa nu te poti abtine de la a-i controla viata, asa cum intr-un trecut karmic ai mai facut, comportandu-te atunci insensibila si dura. Exista riscul sa faci si astazi la fel, transformandu-l pe el, daca se va implica foarte mult, intr-o victima a ta. Superpozitia luata aici in calcul, Pluto al tau peste Luna lui, indica relatie pasionala si intens karmica, uneori partenerii cu acest aspect intrebandu-se ce au gasit la celalalt de le vine greu sa se desprinda din mrejele lui/ei. Dar odata reusita separarea – de regula persoana Luna trage de firele prea stranse cu care persoana Pluto il leaga – legatura nu se va mai putea reface niciodata asa cum a fost la inceput. Deci, daca este cazul vostru, depinde de tine sa ii lasi libertatea necesara, pentru ca altfel suferinta interioara pe care i-o poti provoca il va indeparta de tine.



Foto: www.clearlyenlight.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro