Astrologie

#karma #astrolog #familie #cariera

Karma, familia si copiii

Andreea, as dori sa aflu si eu karma mea in viata. 9 iulie 1988 ora 8:30 dimineata in Bucuresti.

Astrolog Amphora: Andreea, cum in tema ta sensul vietii se afla indreptat catre Pesti, casa karmica 8, rezulta ca  ai avut foarte multe vieti si ai acumulat o experienta mare. Este posibil sa fi ajuns la un final de ciclu evolutiv, iar aceasta viata sa fie ultima dintr-un ciclu de reincarnari.

Karma ta actuala consta in dezvoltarea cunoasterii spirituale, in acumularea de cat mai multe cunostinte si experiente in acest domeniu, fie prin credinta, fie printr-un talent artistic sau o profesie in care iti ajuti semenii. E posibil sa ai si unele perioade de singuratate, de conflict cu lumea, de izolare, de boala.

Desi exista o atractie catre materialitate, vei reusi in a doua parte a vietii sa te detasezi de valorile pamantesti si sa-ti atingi scopul si chiar vei putea capata o avere mare, o mostenire importanta de bani. Relatiile afective te vor obliga sa evoluezi. S-ar putea sa nu ai copii sau sa ai o relatie mai dificila cu proprii copii. Ai de indeplinit o importanta munca de creatie, neglijata pe parcursul a mai multor vieti trecute , insa e posibil sa nu-ti fie recunoscuta public aceasta munca in masura in care o meriti.

Evelina 17.10.1982 , ora 5.30-6, iar el este nascut pe 17.06.1987, ora 10-11.Bucuresti: As vrea sa stiu despre legatura karmica dintre noi ( viitorul impreuna, daca exista unul).

Astrolog Amphora: Evelina legatura ta cu partenerul este una intens karmica (superpozitie Luna-tu+Pluto-el) in care tu te simti atrasa magnetic de el, cu toate ca poate exista intre voi un joc de putere, el fiind tentat aproape irezistibil sa te manipuleze si sa-ti controleze viata. Aici tu esti cea care ar trebui sa nu te complaci in rolul de victima, si sa nu-l lasi sa te domine. Cum personalitatile voastre sunt armonioase – Gemenii se impaca excelent cu Balantele, si impreuna va ajutati reciproc si va puteti acomoda foarte bine unul cu celalalt, rezulta ca sunt sanse mari sa ramaneti impreuna o lunga perioada de timp.

E important sa nu va puneti bete in roate unul celuilalt pe planul evolutiei fiecaruia, pentru ca sinastria dezvaluie un careu intre sensul vietii tale si al lui, ceea ce indica lectii de viata diferite, obiective foarte diferite de indeplinit. Asa ca, in ceea ce priveste menirea voastra este bine ca fiecare sa mearga pe drumul ales, si sa va sprijiniti reciproc in perioadele dificile, chiar daca nu esti de acord cu ceea ce face el, sau el nu-ti aproba anumite alegeri.

Maria, 02 Iunie 1984, orele 00.45, Bucuresti: Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Maria, ai Soarele in casa karmica 4, ceea ce inseamna ca intreaga ta viata sta sub un semn karmic, sta sub imboldul de a depasi chestiunile trecutului, indica faptul ca ai ajuns intr-un moment in care iti este greu sa te desparti de trecut si ca influentele karmice, sau genetice, daca vrei, ale stramosilor tai, sunt foarte puternice si active.

Nativii din zodiile de foc (Berbec, Leu, Sagetator) te ajuta sa depasesti trecutul si sa evoluezi. Cum si Venus se afla tot in casa 4, rezulta ca vei depasi karma prin lectiile in domeniul sentimental si prin daruirea ta fata de familie – atat aceea de origine cat si familia ta, sotul si copiii.

Sensul vietii se afla, de asemenea , in Gemeni casa 4, a familiei, ceea ce inseamna ca unul din pricipalele scopuri ale acestei vieti este sa fii mai dedicata familiei, parintilor, vietii tale interioare, personale, si mai putin interesata de cariera si de planul social.

Daca nu reusesti in pana in 30 de ani sa faci acest lucru sau macar sa ai un echilibru intre cariera si familie, s-ar putea sa ai chiar o perioada de austeritate, ca sa zic asa, ca tot e la moda acest termen. Aceasta va fi in serviciu, poti sa cunosti o perioada de somaj, care sa te oblige sa-ti indrepti atentia catre rudele tale apropiate sau catre sot si copii. Spun asta pentru ca Uranus este in casa carierei, care semnifica atat un domeniu profesional legat de tehnica moderna, de strainatate, dar si perioade alternative de urcus profesional si de cadere sau chiar somaj.

 


 

 

 

Sursa foto : karmasky.com

 

Daca vrei sa pui o intrebare astrologului, citeste articolul despre serviciul gratuit de astrologie si contacteaza-ne pe emailul indicat.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro

Sfatul expertului