Astrologie

#horoscop #karma #astrolog #relatie

Karma de comunicare si cunostiintele oculte

onuk86, 25.02.1986 Judetul Botosani, Localitatea Botosani, ora 23:45. Ce am facut in alte vieti si am de platit acum?

Astrolog Amphora: Onuk, in tema ta natala se remarca un careu in T dublu, adica o configuratie geometrica in semne duble (Fecioara, Sagetator, Pesti) alcatuita din planetele Luna, Uranus si Mercur. Aceasta indica o karma de comunicare, adica ai avut parte de cunostinte stiintifice sau oculte inaintate in alte vieti dar le-ai folosit in scopuri egoiste sau chiar impotriva semenilor tai, inseland, mintind,manipuland pentru a obtine ceea ce doreai. Apoi ai casa karmica a sfarsitului, a 4-a, foarte accentuata prin prezenta a 4 planete inclusiv a Soarelui si a lui Venus, semnificatia fiind aceea ca partea ce mai frumoasa si linistita a vietii tale va fi batranetea, dupa ce iti vei fi implinit destinul si karma ta se va fi reglat. Aceasta nu inseamna ca restul vietii va fi sumbru, nu, ci doar ca lectiile de viata, cateva, vor avea loc in tinerete si la maturitate. Ceea ce ai de platit se traduce prin cateva rasturnari de noroc, prin perioade de mare noroc financiar alternate cu altele limitative, prin unele deceptii sentimentale si printr-o posibila boala a organelor genitale mostenita genetic (chisturi, fibroame, etc).
 

Ina : 28.11.1982, 19.30 -20.00 Bucuresti. Ce lectii karmice am de depasit in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Ina in tema ta se remarca in special conjunctiile planetare, dintre care si un stelium, adica o conjunctie stransa intre patru planete. Steliumul nu are neaparat incarcatura karmica, dar este de regula un aspect dificil de trait, dar care da o evolutie spirituala rapida si intensa. Cu sensul vietii catre Rac, casa datoriilor karmice, a douasprezecea, rezulta ca ai avut vieti cu transformari si experiente profunde, ai invatat ce inseamna ordinea, valorile unei mentalitati practice, te-ai indreptat catre a obtine o pozitie sociala importanta, desi ai cunoscut si pozitii subalterne, ai fost de multe ori distanta si rece cu cei dragi. In prezent s-ar putea sa te caracterizeze o lipsa de incredere in oameni, dar in principal karma ta se consuma si se regleaza printr-o problema de sanatate sau chiar printr-o meserie legata de medicina, psihologie, sau altceva in care ai ocazia sa ajuti oamenii. De asemenea este important sa pui un accent mai mare pe familie, pe parinti, decat pe situatia ta sociala si profesionala. Femeile, mama ta, casatoria sau chiar casatoriile tale (Luna este plasata in casa 11, ceea ce da posibilitatea mai multor uniuni legale) sunt trepte pentru a-ti atinge scopul acestei vieti.
 

Monileana,  23.05.1977, 13:30,  Bucuresti. Ce tipuri principale de Karma releva sensul vietii in astrograma mea?

Astrolog Amphora: Monileana tu ai sensul vietii catre Balanta, casa banilor. Regentii karmici sunt planetele Venus si Marte, ele indicand ca ai de rezolvat in aceasta viata un singur tip principal de karma, deoarece ambele planete se afla intr-o conjunctie foarte stransa, iar tipurile de karma se calculeaza prin diferenta in grade pe arcul de cerc de la planeta regent pana la cel mai apropiat capat al axei. Asadar ai o karma frumoasa, de tip jupiterian, adica dispui de un foarte mare liber arbitru si ai cheile destinului in mainile tale. Daca in viata vei utiliza gresit aceasta libertate de a face orice, sanctiunea va veni sub forma de privatiuni, rupturi sentimentale, sau alt fel de probleme. Asa ca vei sti cand gresesti: atunci cand ai tot felul de obstacole unele dupa altele, va trebui sa schimbi ceva, sa rezolvi lucrurile intr-o alta maniera, sa faci un bine dezinteresat, sa ajuti pe cineva aflat in necaz. Foarte mult esti ajutata de intuitia ta de credinta, de felul tau de a vedea viata, in implinirea menirii tale. Calatoriile de orice fel, reale sau imaginare, sunt de asemenea benefice.
 


 

Foto: www.dreamscene.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro