Astrologie

#relatie #karma #astrolog #horoscop

Karma, avantajele materiale si pozitia in societate

daiana, Craiova, 21.09.1965 ora 15,15. Ce am facut in si trebuie sa platesc acum?

in care atitudinea ta fata de spiritualitate si de credinta a fost gresita. Se poate sa fi fost chiar un preot, un indrumator spiritual care s-a pretat la a obtine avantaje materiale profitand de pozitia sa in comunitate. Erai o persoana posesiva si prea mult inclinata catre materialitate, catre placerile pamantesti, desi imaginea ta sociala era aceea a unui om plin de evlavie si de interes pentru cele spirituale. In prezent se poate sa ai perioade de limitari financiare mai ales din munca prestata ca serviciu, sa fii nevoita sa te descurci cu resurse limitate sau chiar minime, sa pierzi lucruri sau persoane dragi si sa o iei de la capat, pentru a reusi sa cultivi detasarea fata de ban. Daca reusesti acest lucru, in a doua parte a vietii recompensele vin sub forma de acumulari de bani si de pozitii socio-profesionale importante.
 

Alina, 8.04.1984, ora 11:20(amiaza) , Galati. In ce consta karma sentimentala pe care o am in aceasta viata?

Astrolog Amphora: Alina, nu cred ca as putea sa te ajut in problema expusa care te framanta atat de mult, in primul rand pentru ca nu este o chestiune care tine de karma neaparat, in al doilea rand ar fi trebuit sa-mi dai data nasterii lui ca sa vad daca agresivitatea lui este de natura karmica sau nu. Tu insa, ai descendentul in Capricorn, care anunta de obicei casatorie tarzie, cu sot mai in varsta, sau amanare a casatoriei. Saturn, guvernatorul descendentului este retrograd, situat in semnul karmic al Scorpionului si in casa 5 a sentimentelor si copiilor si prin aceasta te predispune la relatii sentimentale anevoioase in care te implici cu multa prudenta si in care uneori nu ai parte de armonia si satisfactiile sperate. Marte retrograd se afla pozitionat la fel ca si Saturn indicand relatii sentimentale cu parteneri intalniti in alte vieti . Mai remarc pe Venus care face un careu cu Neptun, aspect ce da tendinta de a te insela asupra caracterului partenerului de viata sau a oricaror persoane de care te legi afectiv.
 

Roxana , 09/07/1989, 12.30, Vaslui. Ce am facut in alte vieti si platesc acum?

Astrolog Amphora: Roxana, in tema ta natala ai patru planete retrograde, din care Saturn este cea mai susceptibila de a-si manifesta karma si influenta cel mai accentuat. Ai suferit in vietile anterioare pentru ca ai avut parinti neglijenti, care nu s-au ocupat de tine, ceea ce ti-a afectat echilibrul emotional si ti-a provocat traume si blocaje. Muncesti din greu si iti ascunzi starile sufletesti. In alte vieti ai beneficiat de o inalta initiere spirituala si de aceea astazi, chiar daca din nou ai parinti severi si rigizi, te vei indeparta de ei, de casa parinteasca . Una din lectiile din viata prezenta este relatia cu parintii si judecarea corecta a educatiei pe care ti-au dat-o. Un alt aspect karmic implica viata sentimentala si spune ca datorita unor vieti in care nu ti-a pasat de cei care te iubeau pentru ca tinteai pozitia sociala sau erai o persoana foarte sensibila la laude, cu un orgoliu accentuat, astazi ai putea sa treci prin rupturi relationale dramatice si dureroase. Uneori ai tendinta de a te implica in legaturi afective periculoase, fara sa vrei, care iti pot aduce distrugere si suferinta. Este mai greu de echilibrat aceasta karma, dar nu imposibil. Prin casatorie se rezolva multe din greselile facute de tine in alte vieti.



Foto: www.fezanez.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro