Astrologie

#zodii invidioase #invidie #predictii #zodii #horoscop #astrologie

Invidiosii zodiacului! Doua zodii de care sa te feresti

Zodia in care te-ai nascut iti poate influenta enorm si caracterul. Astfel, multe persoane ajung sa se nasca cu anumite trasaturi negative, pe care trebuie sa aiba grija sa si le corecteze pentru a nu fi influentati de acestea pe parcursul vietii. Multi nativi ajung sa nu isi poata controla de exemplu invidia. Iata care sunt cele mai invidioase zodii si de ce ar trebui sa te feresti:

Taur

Taurii sunt foarte increzuti si laudarosi. Isi doresc mereu sa fie in centrul atentiei, iar in viata pun mare accent pe lucrurile materiale. Astfel, acesti nativi ajung sa fie foarte invidiosi pe persoanele care au mai mult succes in viata decat ei.

Nu se vor ascunde niciodata si isi vor manifesta aceasta invidie fie prin gesturile pe care le fac, fie prin dorinta de a arata ca si ei pot face mai mult decat tine. Ai mare grija cu nativii din Taur, daca ii vrei prieteni.

Fecioara

Fecioarele isi doresc foarte mult sa aiba succes in cariera. Asadar, daca ai colegi in zodia fecioara este mai bine sa te feresti de ei si sa nu le dai apa la moara, mai ales daca ai succes in cariera si esti placut de sefi. Vor fi foarte invidiosi pe tine si s-ar putea sa te vorbeasca de rau, chiar fara sa isi dea seama.

Isi doresc siguranta la locul de munca si a fi in stare sa scape de orice persoana care le-ar putea pune in umbra calitatile.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro