Astrologie

#trasaturi Balanta # trasaturi zodii #zodii #horoscop #astrologie

Intram in zodia Balantei! Afla punctele slabe ale nativilor!

Zodia vedeta a perioadei urmatoare - 22 septembrie-22 ocotmbrie - este Balanta, cu trasaturi cat se poate de nobile, dar care se transforma in surse de critica obsesiva fata de cei din jur. Nativii in Balanta sunt cei mai civilizati si eruditi din tot zodiacul, cu un sarm si un bun gust greu de egalat.

Cei nascuti in semnul Balantei sunt intotdeauna atenti la tinuta lor, sunt amabili, gentili, armoniosi si avizi de o viata sociala in cercuri inalte. Au o componenta psihica favorabila pentru a emite judecati in mod impartial, insa nu tolereaza sa le fie contestate punctele de vedere. Diplomatii zodiacului au puncte tari si puncte slabe, insa zodia lor este considerata a fi una dintre cele mai nobile si dezirabile.

Balanta - puncte tari

Nativii in Balanta au nenumarate puncte tari, de la dorinta de cunoastere si eruditie, pana la felul propriu de a-i fermeca pe cei din jur. Dintre toate calitatile Balantelor, se remarca caracterul lor diplomat si urban. In dragoste, sunt romantice si cuceritoare, fiind capabile sa intretina o relatie de amor la un nivel constant de pasiune arzatoare.

Sociabili si flexibili, nativii in Balanta stiu sa relationeze usor, de aceea viata lor sociala este deseori la cele mai inalte cote. Idealisti si reconcilianti, rareori se implica in conflicte si au un mod senin de a rezolva divergentele. Balanta este guvernata de planeta Venus, care conduce casa a 7-a a armoniei, creativitatii si echilibrului in viata.

Balantele sunt mai interesate sa isi faca prieteni decat dusmani, insa nu tolereaza vulgaritatea si comportamentele ofensive. Prefera sa accepte compromisuri si sa coopereze, decat sa se angajeze in competitii. Certurile ii fac pe nativii in Balanta sa se simta nesiguri, de aceea le evita cu orice pret.

O alta calitate a Balantelor este capacitatea superioara de empatiza cu cei din jur, analizand in detaliu trairile oamenilor si anticipandu-le intocmai reactiile. Optimiste si vesele, Balantele atrag multe persoane in jurul lor si dau dovada de mult tact in relatiile sociale.

Balanta - puncte slabe

Putine dar consistente, punctele slabe ale nativilor in Balanta sunt superficialitatea lor, indecizia si tendinta de a flirta (respectiv de a fi infideli). In dragoste, Balantele se ghideaza dupa principiile hedoniste ale placerii, motiv pentru care aventurile extraconjugale nu ies din discutie.

In plus, nativii in Balanta sunt schimbatori, se hotarasc greu si nu suporta rutina, sunt conventionali si timizi. Intrucat se enerveaza greu, iesirile furioase ale nativilor ii socheaza pe cei din jur. In relatia de cuplu, Balantele sunt firi dependente si predispuse unor sacrificii absurde pentru a ramane alaturi de un anumit partener.

Balanta - profesia ideala

In domeniul profesiei, Balantele exceleaza in ariile administrative (avocati, judecatori), financiare (cariere in banci, brokeraj, consiliere de business) sau in activitati cu obiecte de arta si antichitati.

Alti nativi pot face performanta in arta, compozitie, critica, scriitura, decoratiuni interioare sau impresariere artistica. Foarte multe persoane nascute in acest semn desfasoara activitati filantropice.

Sursa foto: pixabay

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din astrologie-zodii

Cauta-ti perechea


Citeste pe ele.ro